Alıntı:
Dilek8507 Nickli Üyeden Alıntı
Üzgünüm ama yazdıkların saçma ahiret faln yazmişsin bunun ölen kişiyle bir bağlantısı yok. Yazdıklarınla çelişıyosun hellalleşmek istiyorum yazdın. Vadesini doldurmuş birine rüyanda hellallik vermek ne demek ?
Denicek çok şey varda neyse kardeşim acından sanırım kafan karışık. Tekrar başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
|
Benim yazdıklarım mı yoksa sizin yazdıklarınız mı saçma? Ben rüyamda helalleselim diye birşey mi dedim ? Sadece rüyamda görmek istiyordum dedim.İkincisi ahiret filan demişsiniz de bunları ben mi dedim? Ne varmış dediklerinde ben sadece rüyada görebilir miyim veya nasıl helalleşme fırsatı yakalayabiliriz dedim? Bunun neresinde saçmalık.
---------- Post added 06.11.19 at 01:21 ----------
Alıntı:
Dilek8507 Nickli Üyeden Alıntı
Üzgünüm ama yazdıkların saçma ahiret faln yazmişsin bunun ölen kişiyle bir bağlantısı yok. Yazdıklarınla çelişıyosun hellalleşmek istiyorum yazdın. Vadesini doldurmuş birine rüyanda hellallik vermek ne demek ?
Denicek çok şey varda neyse kardeşim acından sanırım kafan karışık. Tekrar başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
|
Benim yazdıklarım mı yoksa sizin yazdıklarınız mı saçma? Ben rüyamda helalleşelim diye birşey mi dedim ? Sadece rüyamda görmek istiyorum dedim.İkincisi ahiret filan demişsiniz de bunları ben mi dedim? Ne varmış dediklerimde ben sadece rüyada görebilir miyim veya nasıl helalleşme fırsatı yakalayabilir miyim diye merak ettim.Bunun neresinde saçmalık.