Alıntı:
Suret Nickli Üyeden Alıntı
Selamaleyküm arkadaşlar bir süredir zikir çekiyorum ve nafile ibadetler yapmaya çalışıyorum yaklaşık 2 hafta önce zikir çekerken gece seccadenin 1 metre üzerinde beyaz buluta benzer bi ışık gördüm görmemle şok oldum
5 10 saniye kadar durdu kayboldu bundan 1 gün sonrada gece namaz kılarken başımın üzerinden ayağıma doğru sarı kartanesi gibi bir ışık indi ve kayboldu.endisem su ki bu bir cin musallati başlangıcı olabilir mi aklıma ilk bu geldi bu konuda fikri olan arkadaslar yazarsa memnun olurum herkese hayırlı gunler
|
kardeşim hayırlı olsun korkma musallat falan degil çektigin zikirlerin ruhanileridir genel anlamda onları ışık parlaması olarak görünürler manevi olarak yükseldikçe başka bi deyişle enerjin arttıkça bu ışık hüzmelerini daha çok görmeye başlarsın her kişide farklıdır birde zikir esnasında tütsü yakarsan veya esans kullanırsan daha güzel olur bazen gece çalışms yaparken bendede olur durduk yere çatırtılar tıkırtı ışık hüzmeleri yanıp sönerdi içinde bir ürperme oluşabilir seccade üzerinde gördügünü söylemişsin süreli aynı seccadeyi kullanıyorsun sanırım o seccadeyi kendine ayır