Alıntı:
Azze Nickli Üyeden Alıntı
Bende ihanete ugradim. Imam nikahli evlendik 22 yil calistim bir oglum vardi 14 yasinda,isimi herseyimi 4,5 ayda bir oroabuyla yemia. Arbamda orosbuyu gezdirip becermis, istwn cikarken 17 yillim vieimi kredi kaetlarimi,10 yil krei odeyerek aldigim evimi herseyimi yesi bir kurus bieakmadi oglum ilk esimdendi bakamadigim ixin elimdeb aldilar. Sokaga birakip gitti. Maddi mavedi ihanet yoksulluk aciyla yana yana yasamaya calisiyorum. Uyusturucu veril elimdekileri alip isi bibitince kacti oroabunu biz evde yokken el ele evime getlemis. Borc aldi bir kueua odemedi. Ikisinin canin yanmasi icin benim duygularimla emegimle evladinla oynadi. Benim icin yansin beni bulamasin.yasattimlaeini yasasin. Ruhsal olarak ayakta duramiyoeum. ERabbimden saglik sihhat istitorum ibaderlerimide yapamiyorum, butun umutlarim gelmisim gecmisim bitieildi.2 yildir cocugumu giremesim. Birde salga gectiler 3 kueusun heaabini mi yapitoeaun siye. Ben yeniden yasama nasil dinerim. Bilen var mi?
|
İcim cız ederk okudum yazdığınızı keşke elimden bişey gelse sizin için dua etmekten başka. Yaşadıklarınızı yaşamayan bilmez bize konuşmak kolay elbet.
Ama bildiğim bişey var ki iyilerin imtihanı ağır olurmuş. Allah seni ne kadar seviyor ki böyle kolunu kanadını kırıp çaresiz bırakmış yani Allah tan başka tutunacak dalın kalmamış. Gel diyor bana gel, güvendiğin inandığın değer verdiğin kıymetlim dediğin ne varsa hepsi yalan gel bana. Herkes seni terk eder ben etmem bana gel. Sende dönme sırtını çağrılmışken git yüzünü başka tarafa dönme. Şu an hayatının dönüm noktası. Ya sabır der yukselirsin ya isyan eder dibe batarsin. O saydığın herşeyi sana veren Rabbin şimdi de geri almış tıpkı emanet olan canımızı da bı gün böyle aniden hiç beklemediğimiz bı anda alacağı gibi. Bizi kurtaracak olan takva ve ameli salihtir. Sana yasatilanlari senin gördüğün de daha iyi daha derin olarak Allah ta biliyor. Herkes ettiğini çeker elbet amma burda amma ahirette. Hiç dert etme sen. Her darlıktan sonra kolaylık vardır. Her şer gorunende hayır vardır. Sabret dua et bakalım böyle bı darligin arkasından nasıl bı ferahlik böyle şerli görünen olayların ardından nasıl hayır çıkacak. Rabbim güç kuvvet sağlık sıhhat versin selametle...