Alıntı:
canseda Nickli Üyeden Alıntı
Ben bunları çok yapmacık buluyorum samimi gelmiyor kardeşim mesela bir garip gördüğünde için sızlaması lazım yada Allah'ın mubarek ismini andiginda gözlerinden yaş akmalı merhamet ederse insan merhamet olunur mesela geçen gün 25 30 senedir sohbete giden tesettürlü bir kadın resmen yalan söyledi hadi şimdi nereye gitti onca sohbet onca namaz onca niyaz insan yalan söylerse iftira ederse mazlumun yanında olmazsa paraya taparsa cimrilik ederse fitnecilik yaparsa ben ne anladım onun müslümanlığından istersen bin sene ibadet et kalp eğriyse bir adım bile ilerleyemezsin o yüzden yok çakra yok hadim yok enerji bunları okuyunca sanki kendimi ayinde gibi hissediyorum
Allahi peygamberi candan severde kul hakkina girmekten korkarsan zaten Cenabi hakka yakın olursun
|
Aynen canım her söylediğine kalpten katılıyorum. Kalbin temiz Rabbin için attığında hem ibadetlerin düzene giriyor hem hayatın Birde Rabbin gizli müjdelerde verdi mi tamamdır. Ama bunlar yok indi cindi değil. Ben de kesinlikle bu tür olaylara inanmıyorum psikoloji çok önemli