Alıntı:
Bluerose Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar doğru söyledin. Sürekli zikir çeken Allah korkusundan kalp kıramıyor karşısındakinin düşüncesizliğine rağmen. Yaşadığı manevi olayları anlatamıyor ayrı Bi sakinlikle yaşıyor. İbadet yaparken ruhaniydi hadimdi hüddamdı düşünmemek gerek sadece Allah için yapıldığında zaten maneviyat gelir
|
Ben bunları çok yapmacık buluyorum samimi gelmiyor kardeşim mesela bir garip gördüğünde için sızlaması lazım yada Allah'ın mubarek ismini andiginda gözlerinden yaş akmalı merhamet ederse insan merhamet olunur mesela geçen gün 25 30 senedir sohbete giden tesettürlü bir kadın resmen yalan söyledi hadi şimdi nereye gitti onca sohbet onca namaz onca niyaz insan yalan söylerse iftira ederse mazlumun yanında olmazsa paraya taparsa cimrilik ederse fitnecilik yaparsa ben ne anladım onun müslümanlığından istersen bin sene ibadet et kalp eğriyse bir adım bile ilerleyemezsin o yüzden yok çakra yok hadim yok enerji bunları okuyunca sanki kendimi ayinde gibi hissediyorum
Allahi peygamberi candan severde kul hakkina girmekten korkarsan zaten Cenabi hakka yakın olursun