Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Yav bu izin olayı şu 3 4 sene içinde virüs gibi yayıldı..
Allah a munacaat ediyorsun ne izini ?
Izin gerekse biz Celcelutiye okuyamazdık..
Fatiha ve ihlas süresi okuyup bağışlama kısmı vardır başında tarikat ehillerinin bahsettiği izin için yeterlidir Şunu fark ettim dergahlarda sofiler farklı zikirler dualara yönelmesin vakti gelince başlasın diye herşeye izin icazet perdesi koymuşlar.Hocam berhetiye okuyacam ? İcazet lazım.. Celcelutiye okuyacam.. icazet lazım..
1 2 sene sonra bütün dersler bitiyor havas okuması - yazmasi yapabilir diye icazet veriyorlar bitti.Kimse İmam Ali den bana kadar ulaşan celcelutiye okuma izinini sana veriyorum diyemiyor sorsan icazet lazım.. Berhetiye için icazet lazım.. He sen gördun mu Süleyman A.s dan gelen berhetiye okumak için verilen bi icazet.. Yok.Ama lazım
Komik yav..Atı alan üsküdarı geçiyor biz kardeşimizin önüne set koyuyoruz,duvar örüyoruz..
Bediüzaman Said Nursi kendi virdi arasına koymuş talebelerinede okutmuş okutuyor kağıt üzerinde kitaplarda gordugumuz kadariyla talebelerine bu duayı okuttuğunu biliyoruz,icazet lazım diye zırvalayan kim ?
Allah a munacaat için icazet gerekli diyen gelsinde 2 kelam edelim..
Oku bakalım bu mübarek dua kimden kime verilmiştir bize kimler aracılığı ile ulaşmıştır? O mübareklere 1 fatiha 3 ihlas okuyup hediye edin yeterlidir,7şart değildir teberrüken yapılır buda..
|
Okuduğumuz duanın sahibinin kim olduğunu bilmesek nasıl olacak misal kitapta geçiyor yada baska bi yerde rastladık ama duanın sahibi belli değil o zaman üç kulfü bir fatihayi okudugumuzda kimin ruhuna bağıslıyoruz