Alıntı:
Devrimci Nickli Üyeden Alıntı
Para Yağdıran Dua:
Okumanız Gereken Dua:
Ya Rahman Ya Rahim Ya Fettahu Ya Vehhab İfteh Li Kulubi Verzukni Bi La Te’ab
Okunma Zamanı ve Adedi:
Akşam Namazından sonra 21 gün boyunca günde 70 Kere
|
Bu tür uygulamalar basit gorunse de okunan her duanin kabulunun temeli imana dayalidir . Hic namaz kilmayan kuran_ı kerimi bir kez merak edip Allah rizasi icin okuma zahmetine katlanmayan insanlar cenabi haktan kolay rizik beklemek konusunda buyuk yanlistalar . Hacet namazlari vakit namazlarini kilanlarin hakkidir . Mazeretten bahsetmiyorum . Hic alni secdeye gelmemis hayati boyunca elhamdulillah kelimesini ici titreyerek soylememis insanoglu ar etsin namazini kilsin tovbesini etsin sonrasinda yuzu olsun yaradanin rahmetinden bereketinden nasibini istemeye diye geciyor kalbimden . Hele ki Her turlu harami rabbimizin rahman ve rahim olan ismine guvenerek tovbe ederim diyerek isleyenler onlara diyecek sozum zaten yok . Sitedeki uygulamari gozden gecirdigim de dikkatimi cektigi icin yaziyorum haddim olmadan , tabi ki caresiz kaldigimizda yardim dileyeceginmiz en buyuk mercii cenabi hakkin rahmetidir lakin tarlada izi olmayanin harmanda yüzü olamaz . Seccadesi iki yandan eskiyen alninda secde izi olan insanlarin vaktiyle verdiklei ogutler yine kisileri kendi iman terazilerinde tartarak paylastiklari hediyelerdir . En basit bir is gorusmesine giderken bile mudur sifatiyle sizi sorgulayan adama sirin gozukmek icin presentable yani derli toplu oturakli gorunmek icin caba sarfederken , ki kuldur sizi mulakate cagiran Allahin kuludur neden insanoglu Rabbinin karsisina cikarken bir is gorusmesine gittiginden daha fazla ozen gostermez ? Namaz elbisesi eski de olsa olur degil mi , olmasin bence cunku sizi hesaba cekecek olan yuce Allahin huzurundasiniz , gusel kokmali insanoglu evet ama en cok da rabbine onun gonderdigi rahmetin bereketin guzelligin hurmetine Gül Muhammed (s.a.v)askina . Allahu ekber diyio elinmizin gerisinde birakabiliyor muyuz dunyayi mesela ? Alnimiz secdedeyken kacimizin kulagi sagir calan telefona kapi zilinr . Hangimizin gozunun onunden geciyor kabebinin ihtisami hangimizin kulaginda cinliyor lebbeykler . O kadar araftayim ki kul olarak bu kadar olur . Lakin boynumu egerek bile dilim varmiyor rabbimden birsey istemeye .
Bir tek cumle kurabilsem kendime dair 1000 ayet elkursinin ardi sira belki cozulecek bu düğüm lakin rabbimin rizasi icin okuyup kendi huzurum icin birsey istemekten cok utaniyorum ben . Bagdan bahceden birseyler toplayip hediye niyeti ile birine birsey verip parasini almak kadar hatta daha buyuk kusur gibi geliyor kalbime . Tabi ki rabbim bilir kimde ne var . Ancak burada bunu yazma sebebim tek seferde bu uygulamalari yapip muradina eremeyip inancini kaybetme ihtimali olan gencler icin . Gonlumden tamda bunlar geciyor yazilanlari okurken . Soylesem tesiri olur mu bilmem lakin sussam gonlum razi degil . Selam ve dua ile