Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bende ıslah olsunlar diyerek niyet edilsin diyorum akabinde ne okunacaksa okunsun bu okunan duaları Allah teala onların niyetine göre yönlendirir zaten benim kutsalıma sövenede susup bakacak halim yok. O zaman herkes bildiği ile amel etsin. Kaldıki pkk yı ve uzantılarını savunanlarada hayır dua edecek halimde yok burda yaşıyorlar bizden diye hiçte hoş göremem kimin yandaşı iseler dinende onlardandırlar .Bu kadar rahat islamın kutsallarına sövdüklerine göre, Mesele kuzu olmaktır diyorsunuz ya işte öyle değil onların istediğide bizim kuzu olmamız ki kolayca dinen insanları yok etsinler .Ayrıca kuzu muzu olamam kimseye dinime saldıranı rahat bırakmam önce Allah islah etsin islah olmazlarsa kahrolup yitip gitsinler inşaAllah.
|
sizi çok iyi anlıyorum kızmak ta sitem etmekte haklısın bende aynı duygu ve düşüncedeyim özelikle son zamanlarda çok daha azdılar öfkeyle kalkınca kaderi mutlağı göremiyoruz ancak şunu yapabiliriz
her farz namaz arkası Allahım islam düşmanlarına fırsat verme ya islah eyle yada helak eyle diye dua edebiliriz