Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tabiki önce islah olmaları için niyet edilir olup olmayacağını Allah bileceği için ne yapacağı nasıl yapacağıda Allah a aittir bizimde bu konuda gayret göstermemiz gerekir sonuçta biz bir peygamber değiliz. islam hoşgörü dini diye Allah a peygambere sövmelerine sessiz kalamayız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ben susamam onlar islah olacak bir kişi imana girecek diye kaç kişinin Allah ve peygamberine sövmesini dinliyeceğiz bir kişi iman edecek diye biz nasıl o hakaretleri sindireceğiz. şahsen benim imanımda vijdanımda böyle kişlere tölorasn tanımıyor. Ayrıca cahiliye devri değil islamı anlamak tanımak çok kolay aklını kullansın kabul etsin kabul etmiyorsa saygı duysun. saygı duymuyorsa ettiğini bulsun.
|
Ben atatürkçü bi zihniyetle yetistirildim daha ötesi yok sanırım putlaşmakta,bana beni anlatma
Bir çok haram içerisindeyken kurban olduğum nasip etti yönümü değiştirdi,yarinimiz belli değil net hükümlerimiz olmasa daha güzel olur..
Şeriatın kılıcını tutmak için şeriatı iyi bilmek ve eksiksiz yasamak gerekir,tekrar söylüyorum haddimize değildir..
İşte tek derdim o,önce hayır üzere niyet edelim dua edelim biz..Allah zalimi zalime kırdılar zaten merak etmeyin,çok muazzam bi işleyiş var.Bu filmde ejderha değil kuzu olmak mesele..
Peygamber değiliz ama bizde onun halifesiyiz,bi beşer suretinde geldiyse demekki hepimiz bu hoş ahlakı yaşayabiliriz..
Günahları surata vurmak değil meselenin hakikatini öğretmek marifet..
Dünya vazifesine devam ettiği müddetçe bu zıtlık yaşanacak,senden benden öncede vardı sonrada olacak..Dua edip geçelim,belki 1 tanesi şuan bizim duamız ile bi dönüm noktası yaşar..