Alıntı:
azaza Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm herkeze , Allah yar ve yardımcımız olsun ..
Arkadaşlar , hocalarım ailemizde hasta var bazen krize giriyor ve vücudu aklı tamamen musallat olan cin yönetiyor sözler herşey onun yönetiminde oluyor bugün yine krize girdi ve bizimle bir süre konuştu çoğu sorumuza cevap vermedi rukyeci hocamız diğer büyyüle gelen cinleri yakıp öldürebildi lakin bu son kalan 1 tanesini yakalayamıyoruz bugün kendiside saklanıyorum bana birşey yapamaz diyip bildiğiniz dalga geçti )
Sorum ve merakım şu , bu vücutta nerde saklanıyor olabilir ? Hocamız rukye ile tedavi ediyor tedavi sırasında yakıp öldürebiliyor vücuttakide vazgeçmiyor okumalarımızdan çok rahatsızlanıp okursanız bende bunu rahatsız ederim diyor normal bir musallat olmadığı için gitmiyor . Büyüyle gelen bir cin ve kendiside görevim var görevlendirildim gidemem diyor , cinsiyeti erkek .
Nedir düşünceleriniz ?
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Büyüyle gelen cinin ruhsatı da ehil bi rukyeci tarafından iptal edilir
Cinler yalancıdır ben büyüyle geldim diyorsa bilin ki o büyüyle gelmemiş dikkat dağıtıyor sadece
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bunu uygulayın siz zikredin o kardeş zikretsin sonra bizi haberdar edersin inşallah