Alıntı:
Bozkurt01 Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar konuştuk madem belli ki imanın da güçlü elhamdülillah ✋ hadi gel sana bı sır vereyim. İmanını takvani güçlendirecek seni bütün kötülüklerden koruyup doğruyu yanlışı gösterecek, kalbini dünyadan söküp ahirete bağlayacak , Allah in rahmetinin inmesine vesile olacak , kalbindeki kiri pası temizleyip oraya ilk günkü gibi tertemiz yapacak bı söz söyleyeyim mi sana ?
- La ilahe illallah-
Otururken yanının üstüne yatarken gezerken yemek yerken TV izlerken biriyle konuşurken abdestli abdestsiz nasıl istersen necis yerler dışında nerede olursan ol dilinden tevhidi düşürme . O önce sana bir bir günahlarını hatalarını kusurlarını gösterip bunlardan vazgecirecek. Eskiden yaptığın hatalari artık yapamayacaksin. Sonra içinden bı filiz belirecek . Abdest alacaksın . E almışken iki rekat namaz kilayim. Sonra iki dört olur dört sekiz olur. Sonra vakitleri kovalarsin . Farzını kilayim bari . E fazri kilmisken sünneti kılmamak olur mu onu da kilayim Tevhid kalbini yakıp kiri pası soktukce Rahmet oraya indikçe degisceksin . Kendin bile inanamayacaksin yeter ki tevhid dilinde olsun samimi ol. Hayatını güzellikler saracak . Sanki her işini sen istemeden Allah çoktan halletmiş olacak şaşırıp kalacaksın. Dünyadaki mecazi aşklardan geçip ilahi aşkı tattın mi bı onun kokusunu aldın mı o zaman kendine ben bunca yıl boşa yaşamışım bu güzelliklerden benim neden haberim yokmus diyeceksin . Ama bunlarin olmasi için Dön Rabbine dilinde tevhid ile..
|
Kendime vird edinicem aklıma geldikçe bu zikri çekeceğim. Allah ağır imtihanlarla sınamasın hiçbirimizi. Yordum sizi de, Allah razı olsun