Alıntı:
Mervi Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar. Bugün moralimi bozan garip bir olay yaşadım ve bilginize güvendiğim için size danışmak istedim.
Tanıdığım birisi, geleceği tahmin ettiğini yani içine doğduğunu. Kardeşiyle ilgili bazı olayları ve özellikle kısmetini nokta atışı ayrıntılarla bildiğini söyledi. Fal bakınca da içine doğan bilgileri fincanda daha net görüyormuş.
Benim de aklımdaki kişinin kaderim olmadığını söyledi. Kaderimdeki kişiyi tarif etti, isminin hangi harfle başladığını ve ne zaman tanışıcağımızı dahi söyledi.
Bu benim moralimi epey bozdu. Ve tam hacetim için islama uymadığı düşünülen uygulamaları bırakıp normal içtenlikle normal dualar yapmaya başlamaya karar verdiğim gün bunu yaşadım. Kaderim belli diye dua etme isteğim gitti.
Sizce bir insan böylesine detaylı geleceğini tahmin edebilir mi? Allah içine gelecekle ilgili bazı şeyler ilham eder mi?
Yarın benim falıma bakmak için ısrar etti daha detaylı görebilmek için.
Bu arada bu kişi tanıdığım biri yani para için vs. yalan söylemediğine eminim.
|
Bak kendi ağzınla diyorsun tam islama uygun olmayan şeyleri bırakıp dua edecektim yani Rabbine sığınacaktin. Şeytan nasıl takmış hemen çelmeyi
nasıl düşürmüş içine vesveseyi kafanı karıştırmış hemen başarılı olmuş gibi de duruyor. Sana nacizane tavsiyem o arkadaşından da fal bakan gelecekte şöyle olacak bu olacak karşına çıkacak kişi şu diyen herkesten uzak dur. Allah muhafaza hem dünyanı hem ahiretini yakarsın. Gaybi yalnız Allah bilir şeksiz şüphesiz iman etmişiz. Sen gel bu vesveseyi hiç içine düşmemiş kabul et . Karar verdiğin yolda islama uygun şekilde her ne derdin sıkıntın varsa da Rabbine yönelip ondan isteyip bu tür bütün işlerden uzak durarak tertemiz yaşa. Allah gönlüne göre versin inşallah selametle ...