1-Hadim edinmek günah değildir.
2-Hadim da'vetleri yalnız yapılır,ancak bir mürşidin seni uzaktan kontrol edebilir.
3-Hadimler yalan söylemezler.Çünki onlarda ibadetleriyle ve zikirleriyle öne geçmişler ve bir ayete-sureye-Esma'ya hadim tayin edilmişlerdir.
4-Kişiye özel cin-hadim da'veti diye bir şey olmaz.bunlar palavradır.Da'vetrler gneldir ve şartları bellidir.Forumdaki açtığım konuları iyice okuyunuz ve bu saorularınızı konulara mesaj yazarak sorunuz.
5-Farklı boyutlardan saldırı ancak süfli kimselerin sizlere süfli ifrit tasallut etmesiyle veya hastaya arız olan cinleri yaktığınızda o cinin akrabalarının size musallat olmak istemesiyle olur.
6-Her havass çalışması öncesi mekandaki cinleri vs kovmak için sarf yapılırıki gelecek olan ruhanilere kimse engel olmasın.
NOT:Bu sorduklarınız soruların hepsi HADİM_HÜDDAM bölümünde açtığım konularda izah edilmiş durumda.Lütfen açtığım konuları iyice okuyunuz ve anlamadıklarınızı konuya mesaj yazarak sorunuz.Bir de hangi hadim davetinin çalışmak istiyorsunuz ve davet yapmaktaki amacınız nedir bunlarıda yazınız.
.
|