Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Şu meseleye harcadığın vakti Googleye ismi azam yazıp 15 dk sayfalara girip baksaydın belki şimdiye muvaffak olurdun..
1500 sene öncesine gidelim bi hayal kuralım ; Resulullah (S.a.v.) yan komşumuz..Yanına gidelim birlikte.. Ey Allahın Resulü! Bizim önemli bi hacetimiz vardır,bize ne tavsiye edersin ?
Bu ilimlerin şehriydi kendisi o zamanlar bile,Vallahide billahide ben hiçbir kaynakta görmedim Peygamber A.s bi hacet için vefk tavsiye ettiğini
Onun ağzından yazmak olmaz soruyu cevapliyamıyorum,cevabını tefekkür et lütfen..
Veya farklı bişey yapalım..
İsmi azam yazıp çıkan bütün ayetleri,esmaları,kelamları bi araya topla..
Kulun birisi dua ederken hani ismi azamla dua ediyor kendisi demiş,neydi o yav?
Kulluk bilincinde görevlilere hacet ibraz etmek yoktur,Dua vardır..Kaç aydır duruyor aynı konu belki birikmiş hacetler İsmi azamı araştır,derle topla hepsini..
2 rekat nafle namaz kıl..
25 Estağfirullah ile başla..
7 Salavat
10 Allahu Ekber
Başla sıradan okumaya aynı hacetin için hepsiyle tek tek dua et 1 hacetin için bulduklarının hepsiyle amel etmiş ol..
2 rekat Allah rızası için namaz kılıp bitir.
Ertesi gün ; Niyet ettim dualarımın kabul olmasına engel olan ne varsa ortadan kalkmasına vesile olması niyetiyle Allah rızası için sadaka vermeye..
|
Ah be güzeller güzeli rabbimin güzel kulu değer verip bana hem cevab yazmış hem güzel nasihatta bulunmuş hemde ilmini paylaşmışsın sağol rabbim sana şifa ihsan eylesin. eğer 15 dklık Google de araştırmakla olsaydı bu sitenin müdavimlerinin çoğu ortalıkta hocaydı. Ama seninde bildiğin gibi bu kapı nasip kapısı kimin nekadar nasibi varsa kime nekadar ilim ihsan edildiyse yada kimler kime vesile olacak elinden tutacaksa !!! Tutacaksan
? bunları şükürki ayarlayan bir hesab üzere düzene koyup vakti saatini ayarlayan var elhamdülillah...