Alıntı:
Sevdali Nickli Üyeden Alıntı
Rahmani ses 7 yerden gelir zaten biliyorsun Rabbim amelini makbul etsin kardeşim inşallah siteye girmedigimde bile aklıma geliyorsun acaba naptiki diye kalbimden dualarıma dokunuyorsun daha nice güzellikler dolu olsun ahir ömrün inşallah muhabbetullahin artsın selametle mnksheart1
|
Ne guzel duadir o ne guzel kalp rabbim iyilerle karsilastirsin . Kalbinizin guzelliginin milyon kati olsun sevaplariniz ben sizden raziyim rabbim de olsun . Rabbim iyilerle karsilastirsin!!! . 7 ses 4 hanim 3 erkek sesi . Bir de odanin icinde her kosulda gezinen bir kelebek . Ruya degil fotografini cektim . Bitirene kadar elimin uzerinde duruyor . Namazim bitince gidiyor . Gittigini de gormuyorum . Birdr isim Hakan Ahmet . Surekli kulagima geliyor bu ses . Ruyamda esim alisveris yapiyordu . Albumunu saatini unutmus evde . Pembe ve yesil gomlek almis onu gosteriyor. Benim ayaklarimda ayakkabi yok . O bir ayakkabi deniyor . Saati veriyorum sen sakla alirim sonra diyor . Uzun zaman sonra esimi de gormus oldum . Hqyr olsun insallah . Allah diyen yari yolda kalmaz . Herseyin sahibi odur ki rahmeti bereketi de boldur . Fakirlik rizik kayginiz olmasin canlar . En buyuk hacet imandir . Hirsli insanlara bakiniz ezip gecerler mal mulk edinme yolunda onlerine cikan herseyi . Bir de sonlarina bakin . Bu site benim icin buyuk bir imtihan ayni zamanda feyz oldu . Herkes nasibi kadar alir . Ara ara vehme kapilip celp sayflarinda dolastim . Kalbimden gecerken verdigi aciyi tarif edemem . Rabbim bizi nefsimizle basbasa birakmasin . Rabbim bizi bizden de koruyandir . Bir bebek dunyaya gelmeden evvel sancisi olur anneye verdigi bu aci aslinda o bebegin bize yasatacigi sevincin sadakasidir . Ve ben aci duydugumda da ilk bunu dusunurum . Cunku gercekten cok buyuk imtihanlardan gecip yolundan donmeyenlerin mukafatlari da buyuk oluyor . İlim ogrenmekten guzeli yok . Hele ki insanlara yardim etmek icin . Lakin burada ki arkadaslarin cogu istedikleri seyin sadakasini vermenin nasil birsey oldugunu bilmiyor . Cenabi hak ilmi isteyen veriyor fakat ilmi nerede ne icin kullanacagimiz da onemli . Cahil nefsini yenememis birinin elindeki sır ilim degil zulmdur terordur. Tuttugumuz oruc kildigimiz namaz nefsimizle veridigimiz savastir . Ama gucu elde ettikten sonra kibre kapilan , Rabbinden gelen hediye ile boburlenenler de hic bir ibadeti yerine getirmeyenlerle ayni safta olacak . Bir ayeti 12 .000 kez araliksiz okusam arkasindan kasemi azimeti okumaya dilim varmaz kendime gelirim . Kasemi okudugumda gelene ben oruc tuttum namazimi da kildim zengin olmk istiyorum diyemem . Yuzuklerin efendisini dusunun . Orada yuzukteki tilsim yuzugu elinde tutan kisiyi etkisi altina aliyordu . Fantastik bir ornek oldu ama . Aslinda guce sahip olma istegi tam da budur . Ego kibir getirir . Ben rabbimden uzaklasip ona muhtac oldugumu unutacaksam alin teri dokmeden gaybdan gelecek olan bir cuval altin bana zenginlik olamaz olsa olsa cehennemime odun olur. Seytanin gece uykunun en tatli yerinde kulagimiza ufurdugu vesvese ninni gibi gelir insana . İrkilin ve yuzune tukurun . Riyazadin en guzel kismi bu . Tam rehavet coker gozlerin kapanir sonra bir acarsin gozunu bir de buz gibi suyla alirsin abdesti sen usurken irkilen seytandir . Yapin bunu inanin ki bir hafta en fazla 41. Gun sizden el cekiyor . Birine borc verdiniz alamiyorsunuz . Birinde emanetiniz var hakkinizi vermiyor . Bu sizi uzer veya ofkelendirir . O cani emanet tasiyorsun gelisine ve gidisine mani olamadigin hic bir sey sana ait degildir . Aramizda kac kisi var acaba gercekten Malinin40/1 ini Allah rizasi icin elinden cikaran . Hep bahane . Kurban kesmez ben kiraciyim der . Kiracisin sokakta drgilsin . Ama kurban bayraminda bir aile 2000 liralik bayram alisverisi yapar . Kurbana yoktu paran kiraciydin . ele gune karsi gittin giyindin kusandin . Kusura bakma da o bayram san a degil o zaman kardesim .sen giyinp suslenip mangal yapmaya devam et . Aklimda yine deli sorular. SAYFANİN FORMATİ na alisamadigim gibi klavyeyi de goremiyorum net sekilde . Etiketler uzerinden yazfiklarim kisiye crvaben baslasada tecrubelerimi de aktarmak istiyorum elimden geldigince . Bu sebebtentir mesajlarin uzunlugu hakknizi helal edin rabbime emanetsiniz rose1