Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı
Rabbimin rizasi rahmeti bereketi uzerinize oldun . Bunda da bir hayr vardir diye dusunuyorum cunku normalde intertte dolasan biri degil iken kendimi burada buldum . Konuyu acmakta ki maksadim eksikligimi anlamakti . Eksik bile degilmisim hatta hic bile olamamisim bunun farkina vardim . Ancak 313 e indirdikten sonra vicdanen rahatsiz olsam da bir takim tecrubeler edindim . Orucumun bitmesini bekliyorum . Tartip bir yerlere koyduktan sonra bunlari da paylasacagim ki . Birilerinin basladigini da hissettim . Soyle ki 7 farkli sesin Amin dedigini duyuyorum bitirip duami ettikten sonra . Yani rabbim herseyin dogrusunu bilendir . Bu huzura isteyen herkesin en kisa zamanda ermesini dilerim herkes uyur iken mum isiginda rabbin ile basbasa kalmanin huzurunu sizr hic hirsey tattiramaz . Bitiminde edilen secdeden kalkmak istemiyor basım bitirebilmenin şükürü okuma esnasinda gelen guzel kokunun insana verdigi huzur. Ama ne zaman ki su sayfaya giriyorum . Bir cuval incir berbad oluyor sanki . Ofkeleniyorum aliniyorum inciniyorum daha da beteri zaten surekli bir esma ile mesgul etmeye calisiyorum dilimi gunaha giybete yalana bulasmasin diye bir kahir esmasi dilimden cikmasin diye insan ustu savas veriyorum . Bir cok kisi beni ugursuzlukla suclamisti zamaninda . Beddua etmiyor olmama ragmen sorun yasadigim hakkini yiyen kim varsa gelip ozur dilemistir bu surecte . Esim de dahil buna . Cunku benim Allahtan baska kimsem yok . Sakinligimi agir basliligini dunyevi haklarimin pesine dusmuyor olmami insanlar acizlik olarak gormus olsa da zahmetsizce rabbim daha fazlasini nasib etmistir bana elhamdulillah . Zengin olmak herkes gore degisir . Ama ben bur kamyonun arkasina sinirsizca giyisi oyuncak kedi kopek mamasi doldurup Turkiyeyi bastan basa gezmek isterdim . Tabiki bu ibadetime mani olacagi icin dua etmedim . Sadakanizi verin kardeslerim . Cunku onda yetinin oksuzun hakki var. Vermediginizde ilac hastane yol parasi olarak cikiyor ki para da degil bu yipratici surecte okudugunuz hic birsey ettiginiz hic bir dua rahatiniz yerindeyken yaptiginiz ibadetin yerini tutmaz . Tovbe edelim . Bilerek zaten gubah islemek akil kari degildir bilmeden mecbur kaldiklarimiz icin en azindan yapalim bunu . Cunku kabre konuldugumuz gun cok gec ilacak . Arkanizda biraktiginiz bir servet dahi olsa tumuyle hayr icin harcansa da sizin Amelinizdir sizi yakacak olan yada kurtaracak olan . Burada okumanin mumkun olmadigini iddia edip beni zan altinda tutanlara Hakkim acik ve net helal degildir . Cünkü hic kimse birbirini tanimiyor Allahin rizasi ve taktiri disinda hic bir odul zaten benim icin luzumlu degil ama kendi qcziyetinden kurtulmak yerinr var olani inkar edip saldiranlara da nasib olmayacaktir bazi seyler . Cunku seytanlarini onuzlari uzerinde gezdirip zanlari ile kul hakki ile yucelttiler. Sirat koprusun de okuduklarim bana ne olur bilemem rabbim kabul eylesin ama kimsenin kimseyi tanimayacagi kacip korkacagi mahser yerinde dunyada yaptiginiz bir ton iyiligin mizanda bir kul hakkindan daha agir gelmeyecegini bilerek konusun derim . Selam ve dua ile
|
Rahmani ses 7 yerden gelir zaten biliyorsun Rabbim amelini makbul etsin kardeşim inşallah siteye girmedigimde bile aklıma geliyorsun acaba naptiki diye kalbimden dualarıma dokunuyorsun daha nice güzellikler dolu olsun ahir ömrün inşallah muhabbetullahin artsın selametle