@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ayni anda yazmisiz foruma. Simdi gordum yazinizi kusura bakmayin. Size çağ atlatacak bir zikri ezberlemeniz çok çok zor olur. Hatta bir cumlelik bir zikri bir saatte zor ezberledigimi bilirim. Ama ezberledikten sonra da hep 5. Viteste gidersiniz. Vesvese olmazsa olmaz. Vesvese de an gelir tuz biber gibi lezzet verir. Her amelin zoru daha makbuldur. Kurani Kerimi kolay okuyana 1 zorlanarak okuyana 2 sevap vardir. Sayiya gelince bizim bu zikirdeki sayimiz disiplin amacli. Bu zikirde en yuksek belirtilen sayi 13 bin oldugu icin hedefimiz bu. Lakin basta da dedigim gibi sayidan ziyade disiplin amacli süre tutmamiz daha mantikli ve daha tefekkurlu olur. Bu zikri yaparken dusunce olarak bol bol dua edelim. Mesela ben zikirde "insanoglu pek de nankordur" ayetini cok tefekkur ettim. Sevdigim 10-15 ilahiyi dondurdum dondurdum dinledim aksam. Hem dinledim hem zikrettim hem de tefekkur ettim. Surekli aşk ve ihlas istedim. Gozyaslari sel oluyor talep ihlas olunca. Niyet layikiyla kulluk olunca da cektiginiz zikri azimsiyorsunuz. Hedefler de anlamini yitiriyor. Sabitlemek istiyorsunuz. Her daim zikretmej istiyorsunuz. Yaninizda zikrettiginizi anlayabilecek birileri varsa kalpten Allah dersiniz. Yoksa bu zikri cekersiniz.