Zikre baslamaya cekinenler icin motivasyon amacli yaziyorum. Dün zikrin sayisini 20 bine kadar cikarttim. Bugunki hedef ve niyet yine 13.000/4 saat ve 39 gunden kaldi 38 daha ilk gunden cok fazla faydasini gordum. Direk etki ettigi şeyler var.
Gorulen o ki forumda da bu zikre benimle birlikte baslayan sadece 1 kisi var. O da tamamlayabildi mi devam edecek mi bilgi vermemis. Gunluk tecrube yazsam forum yoneticileri de uyari veriyorlar baskasi yazmadan sen yazma diye. Bu sebeple en dogru tercihi yaptigimi anladigim erbain esmasina 38 gun daha tek basima devam edecegim insaAllah. Muhtemelen sayiyi/süreyi indirip surekli hale getirecegim.
Forumdaki insanlarin çoğunun derdi (bir kismini tenzih ederim) birilerini kendilerine aşık etmek, cinleri gormek, cinleri köle yapmak, hüddam edinmek vs vs. Bu niyetlerinde çoğu musallat kapiyor ve rıza kapisindan uzaklasiyorlar. Rahman'in kapisina ben geldim Rabbim, rızan için geldim diyen ne kadar da az maalesef.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesim. Zikre devam eder isen duam seninle. Bana ozelden her daim yazabilirsin. Ama ben buradan yasadigim ve yasayacagim gelismeleri paylasmayacagim. Allah kuluna bir cok nimeti zaten hep kul istemeden verir Rahman isminin tecellisi de budur zaten. Bu zikri veya herhangi bir baska zikri sirf O'nun rizasi icin cekenlere de nice lutuflarda bulunur. Bize ilk lazim olan O'nun merhameti ve rizasidir. Son nefeste imandir. Gerisi takdiri ilahidir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesim ozelden cevap yazdim.