Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı
Guzel bir konuya değindiniz ayni zamanda . Hanimlrin belli bir yasa kadar araliksiz 40 gun ibadet etmesi mumkun degildir en azindan ilk hesaba cekilecegimiz namaz vazifesini eda etmesi . Ancak Her sartta her kosulda rabbini zikreden darda kalmaz . Benim icin hic bir mazeret veya bahane gecerli degildir . Her yer camii . Alisveridte bile olsak ezan sesi bizi dunyesi seylerden alikoymuyor ise o zaman sorun var demektir. Rabbimin rahmeti her zaman ve her yerde . Lakin gazabi da . Burada ki arkadaslara zor geliyor olabilir ancak bir hammalin bir kufeyi tasimasi da bana cok zor gorunuyor . Cunku cenabi hak herkesi baska seylerle riziklandirmistir . Muhiddin el arabi buyuk bir Alimdir . Burada isyan cikaran arkadaslar mertebelerini bilmedikleri gibi hadlerini de bilmek konusunda cidden sıkıntılı . Allah katinda mumkun olmayan hic birsey yoktur . Kanser olan biri kanser oldugunu bilmeden uzun yillar yasayabilir . Ve bir isin zorlugunu bilmedrn baslandiginda da insanoglu Rabbinin izni ile bunun altindan kalkar ki gunlerini dunyalik geceleri rableri icin ayiranlar bunu bilirler sadece. Kunfe yekûn gozunuz korkmasin . Duam su siteye girdigimde. Beri niyet edipte iyi amelle 1000 ayet elkursi okumak isteyenlerin uzerine . Cunku bitirdiginiz anda size verilen huzuru hic hir dunya nimeti veremez. Kurani kerim yaradan rabbinin ismi ile baslar . Binlerce sayfa kitabi bir gunde bitiren insanlar var . Ki bana gore bu da nafile degildir okumaktan zarar gelmez . O tesbihin hanesindr ki sayi yukseldikce yureginize dolan sevinci yasamanizi niyaz ediyorum cenabi haktan .... Selam ve dua ile
|
Ne kadar güzel yazmışsınız ağzınıza yüreğinize sağlık okuyunca bile huzur buldum okuduklarınız konuşmanıza da yansımış rabbini zikredenin duruşunda bakışında sohbetinde huzur vardır derler ne kadar doğru 1000 ayetel kürsiyi okuma gayretinde bulunamadım ama 313 okudum bi kaç kez olsada ayrıca çektiğim zikirlerimde var gerçekten o kadar huzur veriyor ki bu hayatında herhangi bir meyveyi tatmamış olana o meyvenin tadını anlatmaya benzer yani yaşamak lazım tatmak lazım