Alıntı:
samet28 Nickli Üyeden Alıntı
Hangi ayette boylebir mana var hangi hadiste var peygamberimizin boyle bir sunneti varda bizimmi haberimiz yokkuranda hangi ayette boyle bir emir var bizde burda bunu tartisiyoruz dedikleri nekadar dogru taniyip bilen varmi yok iyi ozaman biride cikip hergece 1000 yasin okuyorum desin hayali birini ve hayali bir konuyu tartisiyoruz normal sartlartda bu 6 satte okunur ve gece 12 den sonra okunur gece okuyup gunduz yatiyor ozaman Allah akil fikir versin bize oturup bunu tartisiyoruz
|
Sen her sunneti yerine getirecek kadar ehli sunnet olsan burada saldiracak zaman bulamazin . Adabin da ona gore olur .
Alıntı:
samet28 Nickli Üyeden Alıntı
Hangi ayette boylebir mana var hangi hadiste var peygamberimizin boyle bir sunneti varda bizimmi haberimiz yokkuranda hangi ayette boyle bir emir var bizde burda bunu tartisiyoruz dedikleri nekadar dogru taniyip bilen varmi yok iyi ozaman biride cikip hergece 1000 yasin okuyorum desin hayali birini ve hayali bir konuyu tartisiyoruz normal sartlartda bu 6 satte okunur ve gece 12 den sonra okunur gece okuyup gunduz yatiyor ozaman Allah akil fikir versin bize oturup bunu tartisiyoruz
|
Ayet el kursi bir kez besmele ile baslayip devam edildiginde ortalama 49 saniye surer yasin okursaniz 9 dakika 52 saniye . Nasil okudugunuza bagli . Gece 12 den sonra okumak ? Gunduz de okunur bir mani yok . Gunduz yatmiyorum cocugum var egitiyorum okula ginderiyorum senin gibi mizansiz ve izansiz olmamasi icin. Bana akil fikir isteyecrgine gaflet kaftanindan siyril . 3 saat uyku gunde bir kase arpa bir litre su ile beslenip hamd edecek kadar nefsini yen sonra soz hakkin olsun .
---------- Post added 19.10.19 at 13:45 ----------
Alıntı:
Simla Nickli Üyeden Alıntı
Tamam kardeşler sakin olalım.
|
Ne buyuk gunah ismiyormusum meyer nasil tevbe etsem de ikudugum binlerce ayet el kursinin gunahindan kurtulsam gelinen nokta bu . Nasil sakin olayim .
Alıntı:
ruslan Nickli Üyeden Alıntı
ben inanmam mumkun deyi boyle sey mutlaka bir seyler olmaliydi be sadece 3 gun okudum hatta bazan tamamlayamadim neler oldu eeee neler
|
Yorumlardan ameller bir bir ortaya cikiyor . İnandigim icin okumak zor gelmiyor . En basindan bunun zor oldugunu soyleyen olsa hic baslayamazdim . Ama duru bir bellek ve bunyenize iyi kotu cocuk yasta enjekte edilen hersey aşıdır . Ben uykuya harama ve cok yemek yemeye karsı kendimi Allahin ismi ile aşıladım . Siz okuyamazsiniz cunku mesguliyetleriniz uykunuz agir basar . Pupchi oynayin desek 6 saat gozunu kirpmadan oynayan insanlarcikacak icimizden ama 3 saat sujunet icinde ibadet etmek seytanin cirit oynadigi yerde zoedur tabi ki