Alıntı:
Sevdali Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim ibadetini daim amelini makbul eylesin inşallah
Ben menzil tarikatına bağlıyım ve bilirim ki şahidimdir de dediginiz şekilde olaylar çok olur ama bunlar Allahu tealanın isleri akıl sır ermez vardır bir hikmeti deyip geçmeliyiz merek ettigim su o dönemde hangi zikirleri çektiniz bende çalışıyorum ve sanki çalıştığım için ilerleyemiyorum gibi geliyor bu düşünceyi atamiyorum
|
yine ayni ayet el kursi ayda 4 gun disinda hergun yaradaniz izniyle cektim arada cik acil durumlarda hani yardim amacli salati tefriciye alirim onu da 7 ye boler okurum cunku bunu bolmek konusunda tereddutlerim var cunku paylasan kisilerin ameli niyeti ve enerjisi ayni olmadiginda olmuyor 4444 lakabim da bununla musemmadir . Arada teheccued kaldirdigim talebeler olurdu sabah namazinin guzelligini ogrenmeleri icin . Mumkun oldugunca sadaka veririm . Fazla mali da parayi da elimde tutmam . Altina zaafim yoktur ama tesbihe var
kolleksiyon yapiyorum . Patavatsizlik derecesinde düz konusurum . Yalan soylemeye mecbur klacagim duruma dusmemek icin Allaha dua ederim . Yalan konusmam dogruyu soylemem gereken yerde sorun cikacaksa susarim . Az beslenirim . Burnum da koku almiyor zati . Ekmegi ziyan etmem . Bitmeden yenisini almam . Cok bayatladiysa et suyuna dograr sokak hayvanlarini beslerim . Artanini da gomerim . Ayak altinda birakmam . Bunu okuyan arkadaslar lutfen buna dikkat edin cunku kucuk gibi gorunen bu mesele onemli sonra iki yakam bir araya gelmiyor diye agliyor insanoglu . Ayin ilk gunleri oruc tutarim . Hayvansal yemem . Aramma da yedigim nimetlere yemeyenin hakkina sayarim . Bir de Tekbir . Abdestli gezmeye ozn gosterip ne ile mesgul olursaniz olun dil ile İman tazeleyip besmele esma tekbir ile teyid etmek insani ruhen huzura erdiriyor . Selam olsun size ve dilerim ki daim olsun guttiginiz yolun ışığı . Ceyrek asirdan fazladir gittigim bu yolda yapamadigim tek sey densizlige ukalaliga kibre ve haksizliga tahammul gostermek . Bu yuzden internetten cemiyettrn de uzak durmaya calisiyorum . Sorularimin cevabini bulmak icin girdigim bu site bile bana buyuk imtihan oldu . Normalde uzaktan izlerim ancak din semsiyesi altinda bu kadar amentusu bozuk art niyetli insanlarin toplanabilecrgi aklimin kosesinden gecmezdi . Ben eksiklerimi uzerine basa basa yaziyor iken birilerinin zan ile acik aramasi nasil bir zavalliliktir burada gordum . Bu sebebten hanimlarin cidden bazi ortamlarda bulunmamasi gerektiginr bir kez daha kani oldum . Hassasiyetlerimiz mahremiyetimiz birilerinin esi annesi helali olusumuza bakmadan salyalar sacarak yorum yapanlari allaha havale etmekle kalmiyor anneleri kiz kardesleri varsa esleri misli ile muamele diliyorum onlara . Simdi diyeceksin ki annelerinin ne sucu var. Anne de bitiyor butun iş . Cocugu ilk terbiye eden annedir . Bir oglum var saygida hurmette kusurunu gordem aynaya bakar kendi yuzume tukururum . Disarida birinin mahremine selam vermek bile haram iken burada arapca bilmekle namaz kilmakla kendini alim sanan uc bes tane ergenin saldirisina maruz kalmakta bizim cezamiz olsun .
Selametle