Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Ben 30 yildir gecede 1000 ayet el kursi okuyorum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.10.19, 20:25
Sevdali Sevdali isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Etiketlendiği Mesaj: 12 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu

Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razi olsun kardesim benim tesbihim bir dilek bir murad uzere degil bir sözdür bir borctur . Belki aklim ermis olsa oyle bir tasin altina elimi sokmazdim ancak bana bunu ogutleyen kurani kerimi yariya kadar ezberleten kisi de evliya torunudur basite alinacak biri degil . Bazi seyler sirdir soylenmez bazi sirlar asikardir gorene ve okuduklarimin hikmeti mucizesini soracak olursaniz Allahin gazabindan korkarim . Bir mertebeye erismeyi istemeyecek kadar farkindayim acziyetimin . Allah sasirtmasin . Kiyamete kadar da hesabini veremeyecegim kadar buyuk gunahlarla abdestsiz namazsiz son nefeste sehadetsiz gondermesin . Bize sefaat edecek olan Hz muhamme s.a.v dir . Bir murside baglanamam . Lfakat kimde ne var bilirim . Menzilden bir davette gelmistir vakti zamaninda . Manevi olarak bana haddimi bildiren bir davetti icabet ettim . Ama ahiretimizi kurtarmak dururken marifet makami pesine dusmek harsizligin en ust seviyesidir bana gore . Amentude sakatlik yok ise kafi seytanin vesvesesine sagir ise kulaklar kafi . Dusunun ki bu basligi actigimdan beri yapilan yorumlara tahammul gistermek bile imtihan . Ancak bu da bir derstir . Bilen soylememeli soyleyen de zaten bilmeyendir . İlmi ile amel etmedikten sonra ilim sahibi olmak ancak insani kibre sikar . Ben kediyle kopekle ayni tastan su icecek derecede esit oldugumu biliyorum allah katinda . Bilmeyen de mecbur kaliyor . Dogada bir ekolojik denge var yaradilista da oyle . Okuduklarimin anlamlarina takilirim ben arastiririm . Evlat yetistiriyorum . Ozel okula gonderip bamaz ogretip ortaliga salmak degildir anne olmak . Can yakmamayi ogretmektir ah almamasi gerektigini bildirmektir . Bunca is varken yapilacak birde bircum ise bu tesbih borcumu oder evladimi egitir Allaha tevvuk eder hamd ederim . Gerisi de zaten huzur .

---------- Post added 18.10.19 at 16:14 ----------

Sozum size degildi serzenisti . Basinda da Allah razi olsun dedim ne niyetle yazdiginizi anladim sizden bir onceki yoruma idi yani yorumunuzun ne kadar yerinde oldugunu anlatmak babinda . İnterneti kullanmak konusunda iyi drgilim daha evvelde yazdim gozlerim cok zor ayird ediyor . Bu sebeble etikette de yanlislik olmus olabilir . Anlis stresin icin hakkn

Gozlerim iyi gormuyor . Sizin yazdiginiza Allah razi olsun diyerek cevap vermistim internet konusunda iyi degilim anlik stres icin hakkinii helal edin yorumum size drgildi suizan eden arkadaslara idi ama ikisini ayni anda yazdim sanirim rabbime emanelsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elif

---------- Post added 18.10.19 at 16:18 ----------

Dervişlik dedi bana:
Sen derviş olamazsın.
Dervişlik zordur sana,
Sen derviş olamazsın.

Derviş bağrı taş olur,
Gözü dolu yaş olur,
Koyundan yavaş olur,
Sen derviş olamazsın.

Dövene elsiz olur,
Sövene dilsiz olur,
Derviş gönülsüz olur,
Sen derviş olamazsın.

Er elini almazsan,
Deryalara dalmazsan,
Peki diye gelmezsen,
Sen derviş olamazsın.

Bulamazsan bir eri,
Değilsen hak neferi,
Bozarsan düzgün yeri,
Sen derviş olamazsın.

Sapık kitap okursan,
Her kusura bakarsan,
Üzersen can yakarsan,
Sen derviş olamazsın.

Ele geleni yersen,
Dile geleni dersen,
Halkı gıybet edersen,
Sen derviş olamazsın.

Dünyayı atmadıkça,
Varını satmadıkça,
Bu aşkı tatmadıkça,
Sen derviş olamazsın.

Yunus âşık olmazsan,
Hakikati bulmazsan,
Deryalara dalmazsan,
Sen derviş olamazsın

Yanlisi onyargo konusunda yaptim . Soyle ki insanlarin Allahtan baska dost edinmemesi gerektigine inananlardanim . Ancak bundan yaklasik 15 sene kadar once . Uyur uyanik vaziyette bir fitograf bir bahce icinde 3 tane sakalli sarikli adam gormeye basladim . Bir adres bir yol tarifi beni bir kitabevine yonlendiriyor .nitekim gittim . Adreste tarif edilen yolu elimle koymus gibi buldum . Kilik kiyafetim mutaasip degildi hatta makyajim vardi . Hostestim o zamanlar . Velhasil selamun elykum dedim girdim iceri . İstemsizce oradaki sakalli sarikli kisiye olayi anlattim bir de kulagima calinan isim de sordum bir kadin ismiydi . Adam saskinlik icinde bir dakika dedi .bur fotograf gosterdi bana . Tam da girdugum tablonun aynisiydi 3 kisi . Dede baba ve oglu . Eline telsiz telefonu alip geldi . Bir yeri aradi . Telefonu bana verdi . Karsimda ki kisi bir bayandi direk ismimi sordu senmisin drdi . Evet dedim . Sonra beni alacaklarini soylediler . Evimden bir arabayla aldilar menzil yoluna dustuk . O donem cok rahatsizdim . Corba ictigimi hatirliyorum . Sonrasinda bir adam ile gorustugumu oradakilerin kilik kiyafetimden rahatsiz oldugunu adamin elini kaldirip irada mirildananlari susturdugunu da . Sonrasinda epeyce toparlandim . Hayatima devam ettim . Fakat bunun bir ruya yada tesbihlerden dolayi baska bir hal oldugunu dusundum . Etrafimdakilereo surede nerede oldugumu aciklayamadim . Ta ki tesadufen bir ise baslayana kadar .vbeni ise alan kisi israrla beni bireyin icine cekiyor gibiydi . Aylarca patron ile tanismadim . Sonra patronu ile tanistigim gun adam bana seni taniyorum dedi. Ben tanimiyordum onu . Biraz zaman gecti patron bir sabah ise geldi cikisimi verdi . Ve sunlari soyledi . Seni hatirladim . Menzilde ki kizsin . Ve seni burada calistiramam bana dua et ben sana her ay erzagin ihtiyacin ne ise gondereyim . İstemedim . Sadece ondan gelip aileme durumu anlatmasini ortadan kayboldugum zaman diliminde menzilde olduguma sahitlik etmesini istedim . Allah sahit dedi . Ben kimim ki . Soran olursa bana gonder. Kimseyi gondermedim Babam cok ciddi bir ameliyat gecirdi . Ve bu kisi babama kan verdi . Kitabevindeki adamin saskinligi crbinden cikarip gosterdigi fotograf benu biri bekliyormus gibi telefonda ki hanimin ismimle hitab etmesi . Sonrasinda bir daha gitmedim oraya ancak suizan etmek konusundaki hayat dersi kulagima kupe olmaktan ziyade beynime cakildi . Kamil mumin olma makami degildir hadsizlik kapasitemizi biliyor olmamiza ragmen boyumudan buyuk hedeflere kitlenmektir selam ve dua ile .

---------- Post added 18.10.19 at 19:28 ----------

Eyvallah

Bu iddia konusu olmayacak kadar mahrem ve kutsal bir konu ama sizin gibi pismeden yandim diyenlere gore hersey imkansizdir . Tayyi mekan tayyi zaman desem be gelecek akliniza . Size pegasus dersem beni mitoloji hayrani sanirsiniz ama burak diyince bir mubarek binegi hayal etmekten dahi acizsinizdir . Herkes gucunun yettigi dilinin dindugu imani kadar konuscun . Herkesin imani da zaten akli kadardir . O kadar gurultulu tartisiyorsunuz ki boş teneke geliyor gozumun onune cunku bu kadar gurultu rahatsiz edici ses ancak ici bos olandam gelir vesselam . Sizin uyuklaya uyuklaya bir gacet icin okuyamadiginiz ayeti benim 30 senede su gibi iciyor olmamdan nedamet duyacaginiza biraz irkilin . Sivri diliniz cilasiz kalbiniz beyninizden cikan vesveseli fikirlerinizin ayet elkursi yazan bir sayfada olmasi bile hata baska cevap beklemeyin sonradan devsirme alimliginizi kendinize saklayin . 6 saat surmez makami ile okursaniz yerinizrden kalkmazsaniz yatsi ile savah ezani arasinda ki vakit gani gani yeter de artar bile . Bir tavsiye isterseniz bir evliya degilim ancak ben size burada ışığımı yansitamasam da omudugum ayetlerin hurmetine narı ile basbasa kalirsiniz . Cunku cebabi hakkin bu garibana hediyesidir ki hakkimi yedirmez . Bir nick arkasina gizlenip klavye fedailigi yapmak ahkam kesmek kolaydir acaba erkek olsam ayni safta namaz kilabilirmiydim sizin gibilerle suan bunu dusunuyorum . Selametle

Ben fetih suresini ezbere biliyor olmama ragmen ojuyamiyorum yariya gelene kadar alnimin damari catliyor . Ve kalanini bakarak okumak zorunda kaliyorum sebebini de bilemiyorum . Kolyemde ilk ayeti vardir . Onunla alakali mi onu da bilmiyorum . Cok zor geliyor . Ayetleri okurken yumusak ses ile ve makaminda okumak onemli . Cok genis bir alanda okumayip sadece bir yatak ve seccadenin olmasiba ozen gisterilmeli yani dikkati dagitacak herseyden arinmis bir alan olmadi gerek . Arada abdest tazelesek dahi 6 saat surmez . Burada ki insanlarin nasil bir yol izlediklerini anlamaya calisiyorum . Gercekten okumaya niyeti olanlara da nacizane anlatmaya calisiyorum mumkun oldugunu . Ama malesef ki o kadar kotu kirici ve kaba ki bazilari srytana masallah dedirtecek turden . Namazini hakkiyle eda edenler rabbine yurekten bagli olanlar bir de isin sirrina erip dunyalik pesine dusen zavallilar var. Be diyecrgimiz bilmiyorum ama diyecrgim tek sey isimler guzlensede Cebabi hak burada kimin ne oldugunu bilir . Sanal alemin amel defteri de sabal degil m klavyesine hukmedemeyenler 3 tane yalanci cin sahibi olmaktan oteye de gecemeyecektir gecemesinler de nasib olmasin da insallah . Sekil a da goruldugu gibi gak edene gerekeni soylemekten de cekinmiyorum . Allah sizden ve siteyi ayakta tutan digerlerinden razi olsun kardesim yazdiklarinizi dikkatle okudum her kelimenizr cani gonulden katiliyorum selam ve dua ile .
Rabbim ibadetini daim amelini makbul eylesin inşallah
Ben menzil tarikatına bağlıyım ve bilirim ki şahidimdir de dediginiz şekilde olaylar çok olur ama bunlar Allahu tealanın isleri akıl sır ermez vardır bir hikmeti deyip geçmeliyiz merek ettigim su o dönemde hangi zikirleri çektiniz bende çalışıyorum ve sanki çalıştığım için ilerleyemiyorum gibi geliyor bu düşünceyi atamiyorum

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147