@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bilgi ve is vican ve insan garcı alem muslumanlari icin mana ifade etmez . Bundan bile fitne cikaran insanlarin havas okulunda ne amacla durduklari besbelli . Bir kac kisa zikir yaparsiniz . Sonra davet bir kac cin gelir size yalan yanlis bilgu verir 50 liraya falcilik yaparsiniz arada dedikleriniz cikarsa kibre burunursynuz benim okudugum bin tanenin nafile olduguba karar verirsiniz ama nefsinizin kufesindrki cehennem odunlarini para diye ilim diye sirtinizda tasirsiniz kiyamete kadar . Uvetslik zikri aslina uygun degil bu ulkede cok iyi seyler duymadim . Veysel karani hazretlerine baglidirlar ama sirsaniz aczimendilikte sayidinursiye baglilikgin bir koludur . Yani su anda insanlari yanlis zikirle musallt seviyesine yinlendiren bir deccalin elindr uveysilik tahti . Gelecegin adnab oktari . Kitaplarini satmak icin fethullah gibi timsah goz yasi dokerek duygu somuren bir liderleri var igretmen emeklisi kerameti falan olmafigi gibi internetten bakarsaniz yuzunde de nurani birsey yoktur . Muslum gunduz adan oktar vs vs uveys olmak bu derin konu bizi aşar . Hayirli cumalar
Alıntı:
Enam32 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 Mübareğin verdiği 1.000 Ayetel Kürsi ve 30 Yıl süre gelen bir ibadeti bu günlerde bir "hoca" diye tabir ettiğiniz kişinin tavsiyesi ile 313 adete düşürmenizi nasıl açıklayabilirsiniz? Sadece bilmek istedim yanlış anlaşılmasın.
Önceki mesajımda 170'e bile sabitleyebilirsiniz yazmıştım. Fakat sizin gibi sadece "Allah rızası" için okuyan birisinin başka zikirleri yok ise günlük 1.000 Ayetel Kürsi okuması da gayet normal aslında. Bazı tarikatlarda günlük ders süresi minimum 3-4 saattir fakat bunu sabah-akşam-geceye yayıyorlar. Siz de sayıyı düşürmek yerine günde birkaç parçaya bölebilirsiniz daha iyi olur sanki. Veya 313 e sabitleyecekseniz geriye kalan 687 adet yerine ikinci bir zikir edinebilirsiniz kendinize. Şunu söylemeye çalışıyorum. Bunca yıldan sonra ben bile üzüldüm sayıyı düşürdüğünüze. Size düşürmenizi tavsiye eden hocanın yerinde olmak istemezdim. Büyük bir vebal almış olabilir.
|
Merak etmeyin geri kalan zamanimi da baska zikirlere ayirdim . Degisik seyler olmaya basladi suan soyleyemem . Bir sure boyle devam edecegim . Benim cocugum com kucuk ve ismi cok agir . Bunu @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca tavsiye etti ederken de tek tarafli bakmadi . İyi de yapti hekkim var ise helal olsun o da etsin . Benim cocugumun dogmasi ve bu yasa gelmesi gercek bir mucize . Ve benim giremediklerimi o goruryor . Ninemin oldugu gun yeni konusuyor olmasina ragmen elimden tutup beni odaya goturdu nene geldi bak orda dedi. Buna benzer meselelerimiz cok zapt edilenilir bir cocuk degil gunduz ona vakit ayiriyorum . Mumkun oldugu kadar isminin hakkini vermesi icin ugrasiyorum . Ancak her ortamda farkini belli ediyor . Olumsuz yonleri de var olumlu yonleri de . 313 e basladiktan sonra garip tecrubeler edindim netlestirip onlari da buradan paylasacagim . Ancak okumaya niyet ederseniz makami ile okuyunuz . Okudugunuzda sesiniz kulaga hoş gelmeli . Sıkıldığınızda zaten ara verin . Burada halishane niyet ile okumak isteyenler olur ise ben ilk basladigim gun ninemin nezaretinde kusatilarak basladim . Salavat fatiha ve tekbir . Ancak akil bali olduktan sonra baslayanlar en az 1000 tovbe etmeli. Cunku bir gusl sadece vucudu arindirir kalbin cilasi tovbedir . Gercekten hazir olanlar huddam icin oara icin degil de Allah ruzasi icin niyet edenlerin islerini kolay yollarini acik eylesin kurban oldugum . Selam ve dua ile