Alıntı:
PeFH Nickli Üyeden Alıntı
Konu sahibi günde 3 saat uyuduğunu belirtmişti.
|
Evet oyle soyledim cunku isiksiz ortamda 3 saatlik kaliteli bir uyku huzursuzluk icinde 13 saat yatagin icinde debelenmekten daha iyidir . Tecrube ile sabit . Akil fikir dileyen arkadaslara da eyvallah . Kotu bir filek degil . Aklim fikrimle sizin gibilere uymadan 30 sene okuyacak sabri veren Allah 30 sene daha nasib etsin isterim . Giybetten bilgisayar oyunundan haramdan yemeden icmeden kendilerini alamayip bir de uzerine suizan eyleyip ki nefsini yenen insanda bu zinhar olmaz qrt niyettir fesatliktir fitnedir gelip burada bana akil fikirdevsirmek yerine bir kac lailahe illallah deseler zaten durumu anlayacaklar . Cahille muhabbet ruha azap verir . Hadistir insanlarla seviyesince konusun buyurulur . Ben simdi bu insanlara ne desem bos . Rizgimi huda verir . Malda mulkte gozum yok . Yardan herseyi nasib etmis bu yasima kadar sukur hamd etmedin seklini kul belirlemez . Benim ettigim ibadetin olcusu bunyeme goredir . Herkes kalibi ile musemma okur yazar ve konusur . En derin su en sessi olandir . Sanmayin ki az yemekle qz uyumakla öleceksiniz . Yasadiginiz topraklar cennet . Savas yok kan yok mermi sesiyle degil ezan sesiyle uyanir olmakta lutuftur bilene . Ahir zamanda fitnenin hainligin kol gezdigi herlerde zaman oldurmek yerine Allah diyin . Neden mi . Soracaklar cunku . Bu gun Allah icin ne yaptin sorusuna namaz kildim diyen cahilin cehline ben tabib olamam . Ama kendiniz icin yaptiklarinizi sevap hanenize yazmyin . Saginizda ve solunuz da ki melekler bunu tartip yazmak icin var zahmet buyurmayin .