Alıntı:
Hizbullah Nickli Üyeden Alıntı
Asla olamaz gecede 1000 ayet diyelim ki oldu 30 yilda sen derviş olursun buraya girmeye ihtiyacın kalmaz ki
|
Bana o dersi veren mubarek imkansiz kelimesini kullanmis olsa idi 100 tane dahi cekemezdim . Sahnede 12 saat kalip bagira bagira sarki soyleme rekoru kiran bir sanatcinin yaptigindan daha zor degil . Namazi aheste kilarim talandan mal kacirir gibi kilmam . Gun icerisinde insanoglu agzini yemek icmek giybet etmek yerine esma ipe sukur ile dua ile mesgul etse zaten bu soruyu sormaktan ote kibir icinde bir de gozlemlemiscesine yorum yapmaz oturup denerdiniz . Oturup deneyince olmuyor tabi ki . Toplu tasima araclarind her 10 kisinin elinde cep telefonu ve kafayi kaldirmiyorlar o kafalar secdede o kadar dursa hepsi evliya olur dusuncesi de yanlistir . Ancak cenabi hak ilmi isteyene verir . İsteyene diyorum bakin . Mesela ben karsimdaki insanlari dikkatle dinlerim aksine kanitim yok ise kendi acziyetimi ortmek icin baskalarini yalancilik imasinda bulunmam . Evliya dediginiz insanlar nefslerini sifirlayip kendilerini bu ise cani gonulden adayanlardir . Biz kim evliya olmak kim . Bu yolda hic birsry ogrenmediysem haddimi bilmeyi ogrendim . Bence siz de 10 taneden baslayin cekmeye tabi once nefsinizin hakim oldugu klavyenize hukmedin sonra omrunuz vefa eder ise 990 tanr daha cekmeyi denersiniz . Ben o tesbihe basladigimda okula dahi gitmiyordum . Agac yasken egilir lakin her agac da meyve vermez . Sizin gibi . Simdi parcalari birlestirin benim de en az sizin kadar kaba dille karsilik verip size uydugumu sizin kirici yorumunuza cevap verirken de ofkeme nefsime yenildigimi dusunun demek ki neymis rvliya olmak ucmak denen sey zikirle olmuyormus .