Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı
Gunde 1000 adet okurken @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanin tavsiyesi ile 313'e düsürdüm kendimi yarim hissettim 3 gün . Okumak mumkun . Ne ac olacaksiniz ne tok . Tek bir ve besmele ile baslayin uyku haline yenilmeyin unutacaginizii aklinizdan cikarin bir sure sonra saati geldiginde uyusaniz bile sizi bunun icin ikaz eden bir mekanizmaniz oluyor Allah tarafindan . Makamli okumaya ozen gosteriniz . Bu sekilde hem daha kolay olur hem kulaginiza daha hos gelir hemde her turlu vesveseden uzak tamamlarsiniz Allahin izniyle . Herhangi bir davet yapmamanizi oneririm . Cunku benim ailemde huddam ilminin ciddi anlamda piri denilecek insanlar olmasina karşın sizden alip goturecrklerini iyi bildigim icin korkarim yanasmam . Marifet makami hakika makamina ermeden evvelki basamaktir . Ancak siz marifet makami icin belirlerseniz hedefinizi bu marifet degil hiledir . İpim ucunu kacirmadan bu ise tesne olmus insanlar inananin Allah rizasi diyerek basladiklari bu yolda o makamlarla odullendirilmistir . Nefs terbiyesi ile nefse zulm ayni sey degildir . Ozellikle evli arkadaslar eslerine karsi sorumlu olduklarini bilsinler ve cocuklarina da . Cunku eve lazim olandam camiyeye hayir yapilmaz . Bu bir haktir . Demem o ki Atet el kursi'yi vird etmek zor degil zor olan bundan sonrasidir . Her bunyenin kaldirabilecegi birsry degil . Admin arkadaslar bilir riyazed uzeri bir davet yapmak isteyenler en azindan baslamaya yeltenir . Cunku kimse nefsinden ebediyyen vazgecmeyi goze alamaz. Ancak 40 gun riyazedli olup size gelen mubarek giderken de sizden birseyler isteyecektir . Tabi bu yolda kendini kaybedenler konusuna hic girmiyorum . Tecrubelerimi bir ara naklederim insallah .
|
Konunuzu takip etmiştim tahmin etmiştim ailenizde ilgili kişilerin olduğunu peki neler alıp götürüyorlar bizlere bilgi verir misiniz hayattaki sıkıntıları nelerdir