Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Aslında bunun tam anlaşılması için Risaile Nurda hüve nüktesi okunmalı..
Ben kendi istidadimca anlatmaya çalışayım
Hava zerreleri içinde milyonlarca bilgi var dimi ?
Televizyon görüntülerinden tut,radyo sinyalleri,telefonun hatları,dünyanın bi ucunda olan olaylar şuanda senin burnunun önündeki hava zerresinin içinde kayıtlı..
Rüya içerisinde bazen meditatif hallere geceriz ve hava zerresinin içinde olan bilgi bizdeki taç cakradan girdiği zaman vizyona dönüşür..Sabah kalkınca hatırlamadığım bir sürü rüya gördüm der geceriz..
Dejavu rüyada kısa kısa görülen ama unutulan,daha sonra bi olay yaşandığında aaa ben bunu yaşadım daha önce denilen olaydır.Aslinda sen daha önce yaşamadın 1 vizyon gördün ve unuttun.
He unutmadan hava zerreleri içinde geleceğe dair bilgilerde vardır geçmişe dair olduğu gibi Allahın nasip ettiği ve bildirdiği ölçüde gözükür
Konu uzar giderde özeti budur
|
sen başka bir teori attın şimdi ortaya hava zerrelerinde belki RSS dalgaları bulunuyor olması geleceğe dair kayıtlı bilgi olacağını gösteriyor değildir çünkü aksi halde herkes aynı geleceği görüyor olurdu ki her bir dejavu yaşayan kişi farklı şeyler görüyor
bana kalırsa ilk terori daha olası gibi çünkü her gece uyuduğumuzda ruhumuz yükselip ruhlar alemine gider muhtemel orda geleceğimize dair bilgi edinmiş olabilir bunu unutma nedenimiz ise ruhun bedene girerken çarpması olabilir bazen yatarken titreyerek uyanırız biryerden düşüyormuş hissine kapılırız ruhun bedene çarpma olayı diyorlar