Alıntı:
Lokman Nickli Üyeden Alıntı
selamlar saygı değer forum üyeleri. 313 ayetel kursi okuma gücünde bulunan arkadaşlarımız varmı merak ettim açıkçası okuyan veya okumaya başlayıp yarıda bırakan hiç oldumu.
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur.
O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür
|
Gunde 1000 adet okurken @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanin tavsiyesi ile 313'e düsürdüm kendimi yarim hissettim 3 gün . Okumak mumkun . Ne ac olacaksiniz ne tok . Tek bir ve besmele ile baslayin uyku haline yenilmeyin unutacaginizii aklinizdan cikarin bir sure sonra saati geldiginde uyusaniz bile sizi bunun icin ikaz eden bir mekanizmaniz oluyor Allah tarafindan . Makamli okumaya ozen gosteriniz . Bu sekilde hem daha kolay olur hem kulaginiza daha hos gelir hemde her turlu vesveseden uzak tamamlarsiniz Allahin izniyle . Herhangi bir davet yapmamanizi oneririm . Cunku benim ailemde huddam ilminin ciddi anlamda piri denilecek insanlar olmasina karşın sizden alip goturecrklerini iyi bildigim icin korkarim yanasmam . Marifet makami hakika makamina ermeden evvelki basamaktir . Ancak siz marifet makami icin belirlerseniz hedefinizi bu marifet degil hiledir . İpim ucunu kacirmadan bu ise tesne olmus insanlar inananin Allah rizasi diyerek basladiklari bu yolda o makamlarla odullendirilmistir . Nefs terbiyesi ile nefse zulm ayni sey degildir . Ozellikle evli arkadaslar eslerine karsi sorumlu olduklarini bilsinler ve cocuklarina da . Cunku eve lazim olandam camiyeye hayir yapilmaz . Bu bir haktir . Demem o ki Atet el kursi'yi vird etmek zor degil zor olan bundan sonrasidir . Her bunyenin kaldirabilecegi birsry degil . Admin arkadaslar bilir riyazed uzeri bir davet yapmak isteyenler en azindan baslamaya yeltenir . Cunku kimse nefsinden ebediyyen vazgecmeyi goze alamaz. Ancak 40 gun riyazedli olup size gelen mubarek giderken de sizden birseyler isteyecektir . Tabi bu yolda kendini kaybedenler konusuna hic girmiyorum . Tecrubelerimi bir ara naklederim insallah .