Alıntı:
Kırklar Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm dostlar. İşinin ehli gerçek bir havas hocasıyla sohbet etme imkanım oldu. Bildiğimiz çoğu şey yanlışmış dini boyut olarak. Sıkılmadan okursanız inşallah dünya ve ahiretinizi yakmazsınız.
2-Karı koca olmayana celp yapılır mı?
Celp sadece karı kocaya yapılır. Karı koca olmayana yapılan celp BÜYÜDÜR. Celb hiç bir şekilde yapılmamalıdır.
5-Kağıtlar altına dönüşebilir mi?
Evet dönüşür. Simya ilmidir. O da bir ilimdir. Yapılmasında sakınca yoktur.
Bununla uğraşmaya ehlisünnet alimleri nasıl bakıyorlardır bunu ben bir havascıdan öğrenmezdim.
7-Tılsım yazmak caiz midir?
İşini bilen hoca yazmalıdır. Arapçaya hakim olmalıdır ki ne yazdığını bilsin. Bilmeden tılsım YAZILMAZ. Şeytanların da tılsımları vardır. Ayırt etmek için ilim sahibi olmak gerekir.
Tılsım yazmak için arapça yeterli değildir. Çünkü tılsımlar farklı dillerdedir. Ve Allah'ın ayetleri bizlere yeter. Tılsım yazmanın ne gereği var?
9-Sufliler islama uygun çalıştırılabilir mi?
Sıradan insanlar yapamaz. Peygamberlere ve yüksek Allah dostlarına hastır.
Ehlullah değil suflileri ulvileri de çalıştırmazlar. Allah'tan bilir Allah'tan isterler. Allah yardımcılar gönderebilir askerler verebilir fakat onlar yine Allah'tan isterler.
12-Yazılan bir yazıyı nasıl bozabiliriz?
Sirkeye atmak lazım. Günlerce beklemesine gerek yok. 5 dk kalsa da olur. Kağıdı çıkardıktan sonra kuruyacak. Kuruduktan sonra yakılıp külü toprağa gömülecek. Ya da sirkeden sonra akarsuya atılacak.
Bu değişir. Sirkeye okumak gerekebilir. Günlerce bekletmek de gerekebilir. Yakıldıktan sonra külüne sirke dökmeyi gerektiren sihirler bile vardır.
13-Esmaül hüsnayı fazla çekince zarar görürmüyüz?
"Ben 10.000 kere çeksek zararı olur mu diye sormuştum." 10.000 değil 100.000 çeksen yine zararı olmaz. Esmaül hüsna Allah'ın en güzel isimleridir. Binlercesi arasında. Faydası olur zararı olmaz.
Kırklar kardeşim. Bu tasavvufun konusudur ve bu cevabı veren şahıs seyrü sülüğü de vartalarını da hangi durumlarda cinlerin saldırdığını da bence bilmiyordur.
Aklıma gelen sorular bunlardı. Hocamızın ilminden şüpheniz olmasın. Bunlar GERÇEKTİR. İnşallah faydalanırsınız. Sağlıcakla kalın
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Hakkını helal et. Beni etiketlediğin için kendimce bazı verilen cevapları değerlendirdim.