@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli arkadas,sen bu paylastigin yazıları
uyguladin mi yani elde ettigin durumları kazanimlarimi paylaşıyorsun ayni zamanda..Bide bi adin filan yokmu,bole dua nin adinin yanina her seferinde nickli arkadas yazmaktan SIKILDim.
abiyse abi,kardesse kardes
derdik. Bu paylasimini ben istemeden elde ettim ve yaşıyorum.Farkindaysan senden baska biri ile yazismam olmuyor.Aslina bendeki halleri sana özel den yazmak ve tecrubelerinden faydalanmak istiyorum ama 50 mesaj muhabbeti var.Asilamayacak bisey miydi en bastan beri
her konuya bisey yazardim acilirdi simdiye.Ben ise hem sabir imtihanımi,hemde direk cevabi alarak nefsimin istedigini vermiyorum.Bu esnada paylasimlarinda da zaten denk geliyorum,yasadiklarima ve hallerime..Ama neye varacak cok merak ediyorum.bu halim..Senden bisey istesem. Ozel bir bilgi(çakra gibi,zihin temizleme gibi)paylassan,kendi yasanmisligin da olabilir ve sonucunun nasil oldugu senden baska bilinmeyen internet de de aratma ile kolay kolay bulunmayacak bisey.Bende bu durumdaki fikrimi seninle paylassam ve sende geçerliliğini soylesen olabilir mi.bi nevi test misali.yapar misn bana bunu..bilgi hazinen cok iyi maaşallah cunku.