Alıntı:
havashavas Nickli Üyeden Alıntı
|
Ne yaşamam gerekiyordu onu bilsem cevap verebilirim .
Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
Allah teala mübarek etsin Afitap kardeşim, ne mutlu sana ben son günlerde ayetel kürsiyi okumayı bıraktım günde sadece ontane okuyabiliyorum onunda beş'i namazdan sonra beşide aralıklı aralıklı gün içinde. Sanki ayetel kürsiyi okudukça daraldım bunaldım bendede büyü var bir türlü kurtulamadım büyü evimde bulamıyorum. Neyse üveysi zikirlerini bende altı ay zikrettim iyi kötü hiç bir şey olmadı duasınıda veysel karani hz ve onun razı olduğu üveysilere gönderdim şu üveysi liderini tanımam ilerde bir aradım intte hakkında yazılanlardan kendi yaptıklarından videolarından sapık biri olduğuna kanaat ettim. Bu büyü yüzünden hiçbir zikirde dikiş tutturamıyorum ona başlıyorum devamı gelmiyor buna başlıyorum devamı gelmiyor her işim yarım kalıyor sanki dualrım bile bağlı. Sana Allah kolaylık versin dualrını beklerim.
|
Kalbinizle eunzi besmele cekin 41 adet . Vakti saatinde baslayin size tavsiyem budur . Bende de arada vesvese oluyor buyu de yaptilar bana . Ancak seytanla inatlasacak kadar imanli olursaniz pes ediyor hic supheniz olmasin . Buyu konusuna gelince . Ayet elkursi okumanin sayilamayacak kadar cok nimeti var . Ben sabirli biri degilim ancak inatco biriyim . Uveysi zikrinin musallatlara sebeb oldugunu biliyorum . Benim avantajim su gibi ekmek gibi bu tesbihi kendime ohtiyac ve bana binlik tesbihini veren rahmetli nineme vefayi borc bilmekten geliyor . Herhangi bir dileginiz olmasin . Sadece Allahin rahmetinin karsisinda seytanin acizligini dusunun . 666. Da mola verdim . Mesajinizi gordum rabbim okudugum Ayetin yuzu suyu hurmetine okudugunuz on taneyi binlere eristirsin . Bir onemli detay daha esim terk etmis olmasina ve ben buyuyu yapani ruyda gormeme ragmen umursamiyorum . Cunku ciğ yiyen kusar . Belki misliyle mukabele edecek gucu vardir o tesbihlerin lakin uc gunluk dunya icin Allahin rahmetinden umudu kesemem . Siz de oyle yapin kardesim . Uyku hali vesvese her sekilde seytan size kendini belli edecektir . Bir kova su bir seccade bir tesbih kadar uzaktir ancak huzur . Selam ve dua ile
Alıntı:
ebu ubeyde bin cerrah Nickli Üyeden Alıntı
sunnet üzere mutedil yaşamak Enes ibni Mâlik radıyallahu anh şöyle dedi:
Peygamber Efendimizin nâfile ibadetlerini öğrenmek üzere, sahâbeden üç kişilik bir grup, Peygamber hanımlarının evlerine geldiler. Kendilerine Efendimiz’in ibadetleri bildirilince, onlar bunu azımsadılar ve
- Allah’ın Resûlü nerede biz neredeyiz? Onun geçmişteki ve gelecekteki günahları bağışlanmıştır, dediler. İçlerinden biri:
- Ben ömrümün sonuna kadar, bütün gece uyumaksızın namaz kılacağım, dedi. Bir diğeri:
- Ben de hayatım boyunca gündüzleri oruç tutacağım ve oruçsuz gün geçirmeyeceğim, dedi. Üçüncü sahâbî de:
- Ben de sağ olduğum sürece kadınlardan uzak kalacak, asla evlenmeyeceğim, diye söz verdi. Bir müddet sonra Peygamberimiz onların yanına geldi ve kendilerine şunları söyledi:
- “Şöyle şöyle diyen sizler misiniz? Sizi uyarıyorum! Allah’a yemin ederim ki, ben sizin Allah’tan en çok korkanınız ve O’na en saygılı olanınızım. Fakat ben bazan oruç tutuyor, bazan tutmuyorum. Gece hem namaz kılıyor, hem de uyuyorum. Kadınlarla da evleniyorum. Benim sünnetimden yüz çeviren kimse benden değildir.” Buhârî, Nikâh 1; Müslim, Nikâh 5. Ayrıca bk. Nesâî, Nikâh 4
|
İrsadiniz icin Rabbim razi olsun . Buradan cikaracagim hisse cok azdir kendim adina . Cunku ben bir hatun kisiyim . Asla evimin isini cocugumi nafile ibadet icin ihmal etmedim etmem edemem . Esim konusuna gelince kendisi Araptir . Bu yaziyi okumis olsa cikaracagi hisse ehli sunnet olmak adina 3 kadin daha almanin helal kilindigi olurdu . Nitekim kendi evladina babalik yapmaktan aciz internetten oyundan firsat bulupta karisi ile ilgilenmekten aciz bu insan sorsaniz 5 vakit namazla 30 gun orucla bir kurban +3 zevce ile ehli sunnettir . Ben zaten ac kalmayacak kadar yerim . Pembe dizi tv programi izlemem cocuguma da izletmem . Cep telefonumda 3 adet uyguluma vardir gerisi fitnedir bana gore . Nefs terbiyesi ahir zamaninda olmamali insanin bana gore . Cocugum ile oyun oynayacak zamanim da var yemek yapip evimi temizlemekte24 saatin 5 saatini alir geri kalan 19 saatten 3 saat kaliteli ve huzurlu uyku 10 saat yataga gomulup aylaklik etmekten daha eftaldir kanimca . Yuce Allah icin nr yaptin bu gün sorusunu soadan once ben butun islerime yetismeye calisiyorum . Kimse tuttugu orucu kildigi namazi verdigi sadakayi soylemedigi yalani kendi sevap hanesine yazmasin . Cunku bunlar Allah icin degil kendimiz icindir kulluk gorevimizdir . Essgin bile binlerce defa zikrettigi Allahu tealayi 1000 defa bir ayet ile zikretmek bana yuk gelecekse zaten semeri esege degil bana vursunlar . El ayak saglam karnimiz tok evladimiz icin sifa aramiyoruz kapi kapi elhamdulilah bu kafa seccadeden kalktigi an solunum cihazinq bagli kalmadan nefes aliyorsa bence nafile ibadetten kasit bu degildir . Allaha emanet olun