15 ci bölüm manevi evlad arda
aljana : hadi ali . sehrazatın orduları yaklasıyor kacalım
Ali : ben dedim sana aljana
aljana : senin hatan Ali . orduyu dicleden gecirmeye kalktın .
Ali : ne bileyim fırtına cıkacagını . benim yaptıgım köprü bu kadar olur
aljana : ordu ikiye bölündü . ama biz köprünün diger tarafında olsaydık ölmüstük
Ali : fırtına yüzünden oldu .
aljana : kusura bakma rüzgarlara hükmedemiyorum
Ali : kusura bakma . bu kadar sürede köprü bu kadar olur
aljana : piramit yaparsın belki
Ali : nereye gidiyoruz
aljana : iskenderiyeye
Ali : ohhh ne güzel kızgın kumda cıplak ayakla midye toplaycam
aljana : napcan o midyelerle
Ali : tekrar denize atıcam . balıklar midye görsün
aljana : sence bu mantıklı mı
Ali : sence sehrazata kafa tutmamız mantıklı mıydı
aljana : sana güvendim 5000 asker 75.000 askeri yenebilir demistin
Ali : ama köprü cökmeseydi belki yenerdik . önemli bir yer vardı oraya orduyu yerlestirseydik önceden ama sehrazat önce davrandı
aljana : yanımda 1000 asker var . senin yüzünden basıma gelmeyen kalmadı
Ali : olabilir
aljana : olabilir ha . olabilir ha . asker . bu köleyi mısır ordusuna satın
Ali : oleyyy mısır ordusuna katılacagım
aljana : gönderin mısır ordusuna
Ali : thank you very much .
aljana : sana odun taşıtsınlarda gör
Ali : ne yazaman gidiyoruz . 1000 altından fazla ederim
aljana : 100 altın yeterli . yarısını sadaka olarak vatandasa dagıtın .
---------------------
1 yıl sonra
melek : yeter arda yeter . yemekler yetmedi . bazısına fazla vermisin askerlerin yemek . diger askerlere yetmedi
arda : ya ben yemekci basımıyıdım . kara deniz hava komutanı mı
melek : ben anlamam askerler aç kaldı . git onlara kebab ısmarla
arda : param yok sen ısmarla . yada ali ısmarlasın
melek : ali gel . naptın sarayı yaptırdın mı
Ali : sarayı yaptırdım yapmasına da . bir bölmeyi yanlıs yapmısım . tüm saray cöktü
melek : tüm saray mı cöktü .
Ali : evet . bide sarayın altı boslukmus . yatır mı yoksa gizli mezarlık mı ne varmıs . tüm saray cöktü .
arda : yapana kadar niye cökmemis peki
Ali : ben az kolon yeter dedim . ustabasıda bencede yeterli dedi .
arda : kutsal melek maasından kes alinin .
melek : ustabası suclu . o onaylamıs karar vermis .
Ali : özür dilerim kutsal melek
arda : yap yap sonra özür dile
melek : olsun sağlık olsun ali
Ali : kutsal melek . piramit yaptırabilir miyim
arda : cok işci gerek yaptırmak icin bide yüzyıllardır yaptırmıyoruz bilgimiz az
melek : sorun deil işci bulunur . alinin bilgisi fena değil yapabilir
arda : bende kendime bir ev yaptırmak istiyorum . parasını kendim ödeycem
yapabilirim deil mi izin var .
melek : olmaz arda . işcilerin hepsi piramit yapacak işci sıkıntımız var . hem senin işin gücün var bide ev insaatıyla mı ugrasacaksın
arda : piramittte 100 bin isci belkide kullancaksınız . benim evi 10 isci yapabilir . 99.990 isci size piramit yapabilir
melek : arkadasım anlamıyor musun . işci sıkıntımız var sıkıntı cıkarma
Ali : kutsal melek . arda meraklı galiba bisi yaptırmaya . oda yardım etsin piramitlere
melek : olur .
arda : olmaz işim gücüm var . piramitle ugrasamam
melek : kendine ev yaptırmakla ugrasırsın . kutsal melegine bir piramiti cok gör . sana maas baglatıcaktım . aliye baglatırm bu is icin o zaman
arda : tamam ben piramit yaparım senin icin
melek : insaat masrafını sen mi karsılayacaksın
arda : maaslı olarak ustabası olurum diyorum
melek : istemez Ali yapar . hem yaparım diyorsun senin icin hemde yan ciziyorsun . git ada fethet sen . sana giriti fethet dedim bozuk pusula ile kanarya adalarını fethetmisin
arda : okyanusa acıldım ben .
melek : ama o adalar sen ordan ayrılınca yine onlara gecmis . bana yeni ada fethedeceksin . deniz masraflarınıda sen karsılayacaksın .
Ali : kutsal melek . girit adasına asker cıkardım öncü birlikler yenildi .
melek : saglık olsun . öncü birliklerin yenilebilir . ana ordu ne oldu
Ali : tüm ordu . düsmanın öncü birligine yenildi .
arda : yuh koca orduyu yok mu ettirdin . keske sende yok olsaydın
melek : olsun sağlık olsun . ben uyuycam kendine iyi bak
arda : sende kendine iyi bak kutsal melek
melek : ben aliye dedim . kardesim gibi ali
Ali : sende benim ablam gibisin
arda : ben neyim peki
melek : sende benim manevi kardesimsin
arda : ama maddi olarak bisi verdigin yok hep manevi .
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]