islamkalesi
Kardeşim bak nerde yanlış yapıyorsun sana diyimmi? Sen çuvalın içinde bir boş ceviz gördün diye koca ceviz tarlasını ateşe veriyorsun. Koskoca peygamber La edri diyor. Bilmiyorummmmm demek bukadar nefsinize agirmi? Siz bilmediğiniz konularda konuşarak iftira atmış oluyorsunuz. Orası bir tarikat degil. Bende bu zikri ikisene ye yakın çekmiş bir insan olarak yazıyorum. Bak falanca kişi demiyorum uveysi zikri çeken kardeslerimiz var. Bu zikir birçok tarikat icerisindede cekilen bir zikir. Sabah akşam yapılıyor. Kufr yok beddua yok lanet yok .sadece zikir çekiyorlar ve hergun darda olan bir müslümana bir ihtiyaç sahibine bir hastaya tabikide Allah dostlarına hediye ediyorlar. Bu. Bukadar başka bişi yok . Allah'a hamd ediyorum ki mizani kullarına bırakmamış. Çünkü gercekden cokmerhametsiz yaklasimlariniz. İnsanlara kalbi imanı ile bakın ya . Sizin baciniz başı açıksa serita göre muamele edebilecek misin. Şeriat gereği kardesinizi silicekmisiniz. Bak şeriat kalpde beyinde başlar .hac umre önce kalpde donmekle başlar. Bırakın ahir zaman kapıda. Bir dil Allah'ı ansin. Başı açıksa ondan hesaba çekilir ama zikrinin sevabinida alır.onun hesabı ne sizi ne bizi ilgilendirmez