Alıntı:
Slmhmm Nickli Üyeden Alıntı
Tebessüm ederek okudum şu msjını o kadar haklısın ki ben bi soru sorsam ayıp olur mu kıble yönünü nasıl belirleyeceğim. Direk güneye mi döneyim yoksa güneyin hafif sağına mı. Elimden geldikçe dilimden dua düşürmemeye çalışıyorum ve devamlı bu forumda bulunuyorum ki yeni şeyler öğrenmek beni mutlu ediyor uygulayabileceklerimin ekran görüntüsünü alıp okumaya çalışıyorum
|
Ayıp olmaz tabi ki de uzuldum ama namaz kilan biri yok. anlasilan hic etrafinda akilli telefonun varsa mobil uygulamalardan yardim alabilirsin indir telefonuna yonu ogren al abdestini cek euzu besmele yonel Allaha en azindan farzlariyla baslamis olursun bi de hic birakmayi dusunme sonucta bunlar gunluk ibadetler her gun yemek yiyoruz onun gibi omur boyu ben boyle ibadet edemem diye aklina gelmesin yani "namaz dinin diregidir" diyor hadiste ve "namaz yolda koymaz" diye aklindan cikarma hic Allahin izniyle gerisi de gelir zaten burda iyi insanlar da var onlar da yardimci olurlar bilmediklerini de ogrenir gidersin ama namaz kilmazsan kimse sana yardim edemez Allah katinda.