Site ahalisi Kereste işleri müdürlüğü için ormana giderler ve neler söylerler
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ===>
şimdi ne desem bilemedim en iyisi
içelim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ===> Keresteyi fazla inceltirsen kıymık olabilir
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Bir erkek ne kadar odun olursa olsun tek bir kadın için yanıyorsa adamdır..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Kerestenin hangi ağaçtan olduğu önemli. Çam ile ıhlamur aynı kategoride olamaz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Ormandaki tüm ağaçları ışıklandırıp sonra elektirikli testere ile kesersek romantik kereste olabilirler
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Kerestelerde musallatlı olabilir mi? yaklaşmadan önce dikkat edelim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Ormana girersem sorun olur mu
hadi cennete gidemezsem
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Biri kütükse değişmesini beklemeyin kütük tersten okununca kütüktür
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Ben hiçbirinize kereste demedim kütük de demedim odun hiç demedim. Yanlış anladıysanız özür dilerim. ( güzel kalpli kardeşim )
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] == > Siz ne anlarsınız keresteden. En iyi ben anlarım, en güzel ben anlarım. Çekilin kenara
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Arkadaşlar konu amacından çıkmış. Toplanın siteye gidiyoruz.
@Cerrah abi ===>> Bu ormana kadınlı erkekli gelmemiz hiç caiz değil. Dönüşte kadınlar yürüyerek erkekler arabalarla dönecek
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ===>> Erkeğin iyisi kitap gibidir kötüsü de hammaddesi gibidir ;)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ===>> İnsan kereste değildir ki kırılınca ses çıkarsın
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ===>> Kereste işleri müdürlüğüne adayım maaş ne kadar ayrıca Halim içinde maaş artı yol artı sigorta artı yemek artı nufusunuza da alabilirsiniz
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ===> Her çakranın bir frekansı, bir dönme hızı vardır ve aynı şey bitkiler ve onların özleri için de geçerlidir
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ==> Bu nickten de kurtulamadım kıza da kavuşamadım ormanı yaksam benim kadar yanmıyordur, ağaçların arasından bir ses geliyor HIZIR yetişti mi imdadıma
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ===》 Kereste işlerinden önce orman girişine Türk Bayrağı asmalıyız
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kusurum olduysa affola