06.10.19, 09:49
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 19 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
banubay Nickli Üyeden Alıntı
evet ben bunu uyguladım ve sonuç aldım
21 gün yaptım 8-10 gün ara verdim
sona bir 21 gün daha yaptım
Rabbime bin şükür eşimle aramda hiç bir sorun kalmadı
|
Sizin adınıza sevindim. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Tecrübe etmek isterdim. Fakat yedirme içirmek benim için zor. Uzakta çünkü. Uzaktan okuma ile fayda sağlar mı tecrübe etmeye çalışsam.
Alıntı:
Havasokulu Nickli Üyeden Alıntı
Eşleri ile sıkıntı yaşayan aralarinin düzelmesini isteyenler buyrun fatiha şerefin havası
Falan oğlu filan kizi yerlerde erkeğin anne adi ve adı diğer yerde kadının anne adi ve adı söylenecek
Duaureyide okuyunuz.
«Bismillâhi’r-Rahmânirrahim.Elhamdülillahi Rabbil alemin âlemin.. Falan oğlu falanı över veya falan kızı falanı över Allah'a ve Fâtiha-i Şerîfeye itaat etmek üzere Errahmanirrahim.Falan oğlu falana ya da falan kızı falana merhamet eder Allah'a ve Fâtiha-i Şerîfeye itaat etmek üzere.. Mâliki Yevmiddin. Falan oğlu falan, falan kızı falana merhamet, şefkat ölçüleri içinde Allah a itaat etmek üzere Fâtiha’nın sırrı hakkı için sâhip bulunsun, İyyâke na’büdü: Falan oğlu falan, falan kızı falana gönül alçaklığı içinde Allah'a kulluk etmek üzere Fâtiha-i Şerife hakkı için bağlansın.. Ve iyyâke nestaîn: Falan oğlu falan Allah ile Fâtiha-i Şerife ile yardım görsün falan oğlu falan üzere, tâki ona baş eğsin; hem rağbet etsin, hem korksun, hem gizli, hem aşikâr itaat ve mahabbet üzere bulunsun, söz ve davranışlarında bu ölçü içinde olsun Allah ile ona karşı yardım görsün, Fâtiha-i Şerife’nin sırrı hakkı için.. Meşru emirlere uymakta onun irâdesi altında bulunsun.. îhdinâ's-sırata’l-müstakîm: Falan oğlu Falan Allah’a itaat etmek üzere Fâtiha-i Şerife’nin sırrı hakkı için doğru yolu bulsun, dosdoğru olsun, sevgi, itaat, tevazu üzere bulunsun. Sözleri hep bu ölçüde olsun. Bir daha doğru yoldan ayrılmamak üzere.. Sıratalleziyne en’amte aleyhim: Falan oğlu falan, falan kızı falana arzu ettiği ve umduğu her şeyde ıyilikte bulunsun, bunu şırf Allah'a kulluk olsun diye yapsın,sevgi ve şefkat üzere bulunsun. Fâtiha-i Şerife’nin sırrı hakkı için Gayri’l-mağdûbi aleyhim veleddallin amin. Onların kalblerindeki kin ve hasedi çekip kopardık. Eğer yeryüzünde olan her şeyi harcamış olsaydın, yine onların kalblerini birbirine ısındıramazdın.Ama Allah onların kalberini birbirine ısındırdı ve aralarındaki kin ve soğukluğu giderdi.Çünkü Allah yegane galip ve yegâne hikmet sahibidir.
|
Allah razı olsun. Bunu erkek de okuyabilir mi ? Okuma esnasında isim yerlerine sadece matlubun ismi söyleniyor sanırım. Talibin ismi söylenmiyor. Yanlış mı anladım.
|