Alıntı:
El Yiğit Nickli Üyeden Alıntı
Sen şimdi müslümansın öyle mi?
|
Herkez korktugundan kacar yalniz allahtan korkan ona yaklasir Ebu’l Kasım
Elhamdurillah cok sevdigim kizi en yakin arkadasimi yanina almis olsa bile ona olan sevgim artti cok sevdigim kizda toprak olunca onu yanina alip mutlu eden rabbe asik oldum ben saygizligini kendine sakla istedigim dine mensub olurum istedigime inanirim allah kullanabilmemiz icin bize ozgur irade verdi hic biseyden kisitlamadan celb konusunda bana katilirken ask uygulamasi paylasman cok degisik yigit sen farkli dusunsen bile onlar senin gibi degiller harama deniyecekler buna vesile olanda sensin sevgiyide allah sağlar ayriligida sen git nette farkli cin fotograflari bulup onlarin arkasinda dur O KAMERA GORUNTULERI PIKSELLERI KODLAYARAK KAYIT EDER YANI SEN GORDUN BEN GORMEDIM MUSALLATLI OLAN GORUR MUSALLATI OLMAYAN GORMEZ ŞEKLİNDE BIR DURUM KAMERA NE GORUYORSA ONU KAYDADER HANGI RENK TONU VARSA ONU KODLAR NETTEN BULUNAN BIR CIN FOTOGRAFI ARKA PLANI SILINMIS BULANIKLAŞTIRILMIŞ VE BIRAZ GOLGELENIP CAMII DE FOTO CEKILEN BIRISININ FOTOGRAFINA SHOPLANMIS OLAY BU ama sen bunu uzatip arkasinda durdun dahada benim dinime laf salladin hesap sormak bize dusmez vesselam ama gercekleri goren birisinin yaninda durmak farkli yalan soyleyen birisinin yalanina inananip gercekleri gorememek farkli allaha emanet ol