Alıntı:
maviokyanuslar Nickli Üyeden Alıntı
ağzina Yureğine Sağlik Aynen Katiliyorum Kimseye Şahsi Bir Garizimiz Yok Herkes dusuncelerini Hadini Asmadigi kirici Rendice Edici Edep disi Laflar sözler Kullanmadikca herkes Dusuncelerini Sikayetlerini Rahatsiz olduğu dusuncelerini Yazmakta Özgürdur Ben Bunu Yunetimede Söledim Sikayetci Olduğum Ve Yanlis ve Eksik Sansurlu Konulari Tesekur Ederim Kendisine Allah Razi Olsun Oda Bu Eksik Ve Sansurlu Konulara Karsi Olduğunu Ama Cok Fazla Paylasim Olduğundan Yetisemediğini Ama Bunu Daha Fazla Dikate Alacağini Söledi Ben Burda Bir Uygulamadan Dolayi muslat Kapmis Bir Ayim zehir Olmus hoca Hoca Gezmek Zorunda Kalan Cani Yanan Biri Olarak Tabikide Yazacağim Ki Baskalarinidan Cani Yanmasin dua Et Hayirlisi Degil Demek Yok idrak Edmiyormusun Diye Abuk Sabuk Laflar Söyleyenlerde Oluyor Ula Oğlum Brn Seviyorum Beyin Özurlu Degilim Sen Kalkip Banaakil Vermeye Calisiyorsun Ben Cocuk Degilim Bende Neyin Ne Olduğunu Hayatin Cemberinden Gecmisim Sen Nerden Biliyorsunda Benim Bunlari Denemedigim Ve Ya Halen Yapmadigimi Demekki Olmuyor Demekki Unutamiyorum Unutmak Icinde Gece Gunduz rabbime Yalvardigimi Onu Kalbimden Aklimdan Cikartmasini Istemedigimi Nerden Biliyorsunuzda Öyle Yaziyorsun Sen Neden Burdasin Bunu Yazan Ya Ilim Öğrenmeye Geldim Ben Diyecekler Eee Burasi Dini Forum Değil Diye Bas Bas Bağiriyorlar Hangi Ilimi Öğrenmeye Geldin Ozaman Önce Durust Ol Dürust Arkadas Ben Celp Icin Geldim Bu Isi Öğrenmye Geldim Son Sansima Kadar Deniycem Olmayan Sey Olmaz Yine Kardesim Ben Elimden Geleni Yapayimda En Azindan Her Yolu Denedim Olmadi Demekki Gercekten Kaderimde Yokmus Bu Neden Lic Etsinler Valah Kimse Kusura Bakmasin Ters Konusan Olursa Ayni Sekilde Cvp Veririm Bunuda Söyleyeyim Varsa Kardesim Bana Celp Ve Geri Getirme Konusunda Tavsiyen Ve Bildigin Bir Uygulama Söyle Dua Ederim Yoksa Laf Sokma Gibi Bir Cevap Olursada Aynen Cevabini Veririm Kimse Kusura Bakmasin Ben Kimsenin Dusuncesine Karismiyorsam Saygi Gusteriyorsam Ayni Saygiyi Herkesten Beklerim Saygilarimla
|
good good good
Unutmak için söylenen duaları da okudum ama Unutamadım. Hadi gelsin diye celb işlemi yaptık olmadı, hayırlı değilmiş deniyor. Unutmak için yapıyoz unutamıyoz eeee buda hayırlı değilse arkadaş hayırlı ne var bu konuda. Gelsin gelmiyo hayırlı değil, unutayım unutamıyom hayırlı değil, son bir çare var o da bas evi tut kolundan kaçır götür. Belki hayırlısı budur 😊😊