Alıntı:
Yazbahar Nickli Üyeden Alıntı
Yaşadıklarını bilmiyorum, üzüldüm. Karnında bebeğin var ve boşanmak isteyen Bi adam. Ama seviyorsun ve ayrılmak istemiyorsun. Çok dua edicem senin için. Keşke istediğin şekilde yardımcı olabilsem ama benim öyle bir ilmim yok. Konun aktif olsun diye yazdım şimdi.
Ama bak kardeşim, seviyorsan o da seviyo madem, mücadele et.
Karşısına çık.
Ben bitmesini istemiyorum de.
Telefonla falan olmaz. Yüzyüze görüş.
İkna edici bişiyler söyle. Ortalığı ayağa kaldır. Yani fiili duanı yapmış ol.
İnsan severken hamile eşini bırakır mı ya..
O da Bi çıkmazda belli ki.
Sen de çok dua et, hamilesin en masum zamanların, ama kendini de heder etme.
Emzirirken edilen dualar çok makbul olurmuş, çok dua edicem senin için, benim de Bi bebeğim var. Benzer setleri yaşadım. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Sabaha kadar ya zül celali vel ikram ismiyle dua et uykuya dalarken, ve bütün peygamberlere velilere Nebiler e Allah dostlarına selamlar gönder, onları vesile kıl onların yüzü suyu hürmetine yalvar. Zor anlarda Allah uzakta değil, keşke çok bilgim olsa.
|
Yazdıklarınızı okurken bile hüngür hüngür ağlıyorum ve o beni tam 5 yıl boyunca bekledi ve çok sevdi çok ama ailesi beni sevmedi bir türlü ve onlar kabul etmeyeceğimi bile bile eşime memleketlerinde iş ayarladıklarını söyleyince de eşimin aklını çeldiler ve eşim beni bıraktı gitti ve gebeyim evet
gideli iki ay oldu ama ben zaten dayanamadım gittim peşinden memleketine ama yok olmadı,ailesi benimle yalnız konuşmasına izin bile vermedi ki şu an o da psikolojik bir bunalım geçiriyor