Ben pek sahislar arası sohbetlere maydonoz olmayı sevmem. Ama bunu bir gereklilik gördüm.
Site hakkında söyleyeceğim tek yorum burda sıkıntı ve sorunlarıyla bunalan insanların talepde bulunması ile derdi kendi derdiymis gibi gören onlarca kardeşimin çözümler sunduğu önerilerde bulunduğu bir platform. Celcelutiye hocama gelirsek olayı bir parça farklı bir boyuta taşıyıp kisiyi kendiyle yuzlestirip iç alemine cektikden sonra gerekli şeyleri sunan çok değerli nadir kardeslerimdendir.. al bunu oku demez önce bak bakalım yaran neden olmuş der.bu hastalığa sebeb ne. Bu hastalığın tekrar nuksu olmasın diye yarayı derinden kazir. Sonra verir hastanın eline merhemi bunu sen sureceksin der. Ogreneceksin.Önüne iki satır yazıp duayı at yastığın altına demez. Koş müslümanlara yetiş yaran hızlı iyileşsin der. Yarında şuna niyet et su kötü alışkanlığından kurtarır seni der.kalk tövbe et bu bela kapılarını önce kilitle der. Yavaş yavaş yürümeyi öğretir emekleyen kardeşlerine. Anlayacağın ayakda durmasını öğretir yürüteç verip yürüdün tamamdır işte demez. Yani kuran ve sünnet halı ile terkibini sunar. Allah razı olsun çok kişiye de yetişir vakti olmasada.
Kişisel değil desenizde şahsi yorum yaptığınız için bende bunları yazdım. Bazen beş TL likbir ilacı küçümser insan ama onda şifreler gizlidir. Belki biraz farklı perspektif den bakmak lazim. Hicbirsey göründüğü gibi değildir. Kimisi pencereden bakıp ağacli bir bahçe görür kimiside agacin ortasında yuva yapmış kusun çabasını.
Rabbim bu sitedeki tüm yardımsever merhametli hoca ve kardeslerimden razı olsun.Hayirla kalin