Alıntı:
Ahlak Nickli Üyeden Alıntı
İmkan dahilinde gusul abdesti alıyoruz ( şart değil ama alınırsa etki ve tesir artar ).
Allah rızası için 2 rekat namaz kılıyoruz ( Hacet namazı niyeti ile )
Abdestli olmak ŞARTI ve KAYDI ile 1000 Kere YA LATİF ismi şerifini zikir ediyoruz ama bu sakın 999 veya 1001 olmasın tam 1000 olacak
Peşine tam yüz kere Salatul Fatih Siğasını okuyoruz ..
Benim çok zor imkansız dediğim ve özel hayatımı ilgilendiren bu salat 3 gün okumaya devam ettiğim zamanda kiliti çözdü ve açtı ben şahidim Ya Rabbi !
7 gün aralıksız devam edin tesir gücü artar en az 3 gün devam .
Allahümme sali ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihi
lima ugliga vel hatimi lima sebega nasırıl haggi bil haggi vel hedi ila sıradıkel
müstagım ve ala alihi ve eshabihi hagga gadrihi ve migderihil azim
---------- Post added 07.03.18 at 23:54 ----------
Not : Bu iksiri haramda kullananlara hakkım haram olsun dünya ahiret yüzü gülmesin .. şahit ol ya rabbi !
|
acizane benim kanaatim bu ve buna benzer uygulamalarda sayılar kişilerin karakteristik özellikleriyle alakalıdır. mizacı mezheb ve meşrebitle ilgili olmalıdır. yoksa kiataplarda yazan şu kadar sayıda şu uygulamayı yaparsanız netice alırsınız demek çok tutarlı görünmüyor. kişi bu sayıları kendi tecrübe ve deneyimleriyle gözlemleriyle belirlemelidir. misal bir uygulamamı yapacaksınız o uygulamanın altında yazan sayıyla değil bizatihi tecübelerinize dayanan bir sayıyla zikredin. bir sınava girdiniz ilk girişte sınavı kazandınız öğle ise zikir zikiir sayınız 1 ile yüz arası bir sayı ikinci için 100 ile ikiyüz arası bir sayı 3. için ikiyüz ve 300 arası bir sayıyı çekmelisiniz.Allah en doğrusunu bilendir.