Bu uygulamayı bilen var mı?
Bu uygulamayı bir yerde okumuştum, hatırladığım kadarıyla yazıyorum. Eksik yads hatalı yada yanlış bir yer varsa lütfen tamamlayın.
100 defa ayetel kürsi okuyup, temiz bir kağıda kendi ismi ve anne ismi yazılır ve daire içine alınır,
sonra "Vela yeuduhu hifzuhuma ve hüvel aliyyul azim" yazılır ve 10 defa ayetel kürsi okunur ve daire içine alınır,
tekrar "Vela yeuduhu hifzuhuma ve hüvel aliyyul azim" yazılır ve 10 defa ayetel kürsi okunur ve daire içine alınır,
tekrar "Vela yeuduhu hifzuhuma ve hüvel aliyyul azim" yazılır ve 10 defa ayetel kürsi okunur ve daire içine alınır,
tekrar "Vela yeuduhu hifzuhuma ve hüvel aliyyul azim" yazılır ve 10 defa ayetel kürsi okunur. Böylece 170'e tamamlanır. Koruma muskası tamamlanmış olur.
Benim merak ettiğim bu terkib doğru mudur, doğruysa yazılması için gün ve saat var mı, doğruysa yazılması için hangi kalrm gerekli safran mı kopya kalemi mi veya herhangi bir kalem mi, bu trrkibi uygulayana ve üzerinde taşıyana bir zararı olur mu? BİLENLERDEN BİLGİ İSTİYORUM. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH RAZI OLSUN.
|