Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı
Elbette ki rabbimden herseyin hayirlisini isterim bize zehr olan belki bir paskasina şifa belki bize şifa sandigimiz da aslinda zehirdir bilemeyiz amma ve lakin cocugum var . Olmasa bu kadar israrci olmazdim . Ve irade disi birseyler oldugundan da ismim kadar eminim . Ne yapayim kaderine mi terk edeyim tamamen . Bence olur cunku bu kadar buyuk ahin anne karninda ki dogmamis bebegin vebali zaten o yüzü iki cihamda da guldurmez . Ama cocugum var . Ondan calinan mal mulk olsa amenna yine dert regil ama babasi ile geciremedigi her gun bana azap kahır . Sordugu her saniye zulum . Ben bi bunun derdindeyim . Yoksa rabbim bana yeter . Sahipsiz degilim elhamdulillah
|
Bi istihareye yat bakalım Allahım eşim benim için hayırlı mi diye niyet ederek..Hakikat noktasında verilmesi gereken karar izlenmesi gereken yolu görelim daha basiretli karar veririz