Allah razı olsun. Ben de faydalandım. Size sorum azamet inde hadim ı huddam gibi kelimeler geçince korktum. Azamet in kaynağı nedir
Selamun aleyküm. 13.maddedekileri okurken koruma yapmak gerekiyor mu. Ya da diğer hususlarla ilgili olan maddeleri.
Başka bir sitede kale haza firaku... Zikri için koruma yapın demiş.
Selamun aleyküm Hocam. Bu esmayi yazıp üzerimizde taşıyınca en iç kısma niyete göre yazdığımız ayet üzerine maksadımız erisiyormusuz. İçine birden fazla ayet yazılabilir mi. Her niyet için ayrı daire mi gerekli. Yazmak için icazet gerekli mi. İnternetten çıktı alıp tasisak olur mu. Olmazsa nasıl yazdirabiliriz. Allah razı olsun
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rica etsem siz cevap verir misiniz. Bu esmayi yazıp üzerimizde taşıyınca en iç kısma niyete göre yazdığımız ayet üzerine maksadımız erisiyormusuz. İçine birden fazla ayet yazılabilir mi. Her niyet için ayrı daire mi gerekli. Yazmak için icazet gerekli mi. İnternetten çıktı alıp tasisak olur mu. Olmazsa nasıl yazdirabiliriz. Bazı ayetlerde koruma yapmak gerekir mi. Allah razı olsun