27.09.19, 14:06
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Dolunay9 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle,bu ilimde henüz yeniyim 20 yaşında genç bir kızım.Benim sorunum şu;
Ibadetlerimi çok hevesle ve huşu ile yaparken son zamanlarda bir inançsız bir insan olmaya başladım yani nasıl olsa kabul olmuyor diye dua bile edemiyorum.
Allah ile aramda kalması gereken birçok şeyi ifşa ettim çok pişmanım.
Geçmeyen baş ağrılarım,kulak çınlamalarım var.
Durduk yere ağzımda kan tadı oluyor,
Geceleri geç saatlere kadar uyuyamıyorum korkudan,uyanıkken bile rüya görüyorum.Üzerime ya ağır bir şey düşüyor,ya kamyon çarpıyor ya da bir hayvan saldırıyor.Uykumda da çok kötü rüyalar görüyorum anlatmayayım ama örnek ailemin ölümü gibi.
Atamam yapılacakken birden bire işler tersine döndü.
Birden bire kalbim patlarcasına atmaya başlıyor.
5 dk yı geçen kalp ağrım oluyor nefes dahi alamıyorum,oturduğum yerde çuval gibi yığılıp kalıyorum geçene kadar bekliyorum.Kalp krizinden şüphelenip hastaneye gittik ama tansiyon dediler.
Hiç bir işim yolunda gitmiyor,hemşirelik okudum ama aylardır iş bulamıyorum.
Memlekette o kadar tanıdığımızdan yardım isteyip özele girmeye çalıştım o da olmadı,milyonluk istanbulda bile iş bulamadım.
Babam borçları yüzünden intihar derecesine geldi.Çalışıp destek olmam gerek ama tek bir yerden bile geri dönüş almadım.
O kadar üşengeç oldum ki abdest almak bana everest dağına tırmanmak kadar zor geliyor.
Allahtan dinden kitaptan o kadar soğudum ki anlatamam.
Halamın ısrarıyla birkaç defa çay bardağıyla bira içtim (hiç yapmam normalde)
Öfkeme yenilip insanlara kötü davrandım,kötü söz ettim.
En son dün gece esma ül hüsna dan bir kaç ismi zikrettim ve bir duada bulundum,rüyamda bana bir cevap verildi(olumlu)
Ben de bu cevaba göre birkaç yere başvurdum,bir işletme geri dönüş yapacağını söyledi.
Yani kısacası; eski hevesimle dine tekrar dönmek istiyorum hemde artık iş bulmak istiyorum lütfen yardım edin.
|
Sekine duasını tavsiye ederim. Hayatınız değişecek diye okumuştum cidden manevi yolculuğum öyle basladi
|