Ben elimden geldigince sitede olan herseyi okuyup anlamaya calisoyorum lqkin coguna yorum yapamiyorum cunku hadim huddam meseleleri harcim degil haddim degil . Ben bicare kul elimde tesbih ya veduddan ayet elkursi den oteye gecemiyorken ne diyeyim ki simdi bunca bilgili insan varken hakkinizi helal ediniz guzel paylasimlar var lakin kulli cesararet gerektiren meseleler de var . Havas konulari derin konular ucundan kosesinden zikir yapanlar belli cemaatlerde bulunmus olanlar ki cok iyi bilir . Fakat site hakkinda diyecegim cok net birseyler var . Muazzam derecede faydali lakin cahil insanlarin eline gectiginde felakete yol acabilecek bilgiler de var . İste bu beni biraz korkutuyor . Cunku bir cok kisi hakikat icin buradayken marifet makamini hokkabazlik sihirbazlik sananlar da olacaktir . Ve burada ki bilgilerden istifade etmeyi zerrece hak etmeyen imanindan olmq korkusu olmayanlar da olacak . Dusunsenize benim esim terk etti ve benim esimi kendine baglayan kisi de bu siteden medet umuyor . Tesbihi bu gun fazla kacirdim aklimda yine deli sorular . Allah razi olsun feyz veren emek edilen bu sitenin kurucularindan .
|