Bende bu zikre 2014 başladım ilerledikçe rüyalarımda değişimler oldu daha sonra rüyamda zikir sayısı verildi öğretmenimin ismini söylediler çok güzel ve faydalı buluyorum, yalnız ben hayatta olan üveysilere hiç hediye etmedim çünkü yorumları okudukça hiç samimi olmadıklarını gördüm dualarıma hiç onları katmadım. Hediye ederkende peygamber efendimiz sallahu aleyhi vesellem başta olmak üzre ehli beytine ashabına peygamberlere meleklere veysel karani hz ve onun sevdiği üveysilere hediye ediyordum evliyalara şehidlere kendime ve sevdiklerime müminlere hediye ederek bitiyordum. bu zikirde kalben veysel karani hz bağlanarak okunursa faydası çok bu zamandaki sahte vekillere bağlanmamalı diye düşünüyorum. Başka bir sitede bunları yazdım diye yasaklandım ey sahte üveysiler ne kadar yasaklatırsanız yasaklatın doğru bildiğimi yazacağım sizin gibi sahtekarlarıda dualarıma katmayacağım siz sapıkların arkasından gitmeye devam edin.
not: bir yıl kadar oldu okuyamıyorum sebebini bilmiyorum gizli bir el her işime engel oluyor sanki.
|