Afedersin cin işi senlik veya benlik olması hiç mühim değildir. Seni 2 yila yakindir tanimaktayim hal ve hareketler konuşmalar hakkinda dusunduklerim var bunu sana soylemek en dogrusu ve bunun icin burda daha onceden cok ama vok konusma geçti hatirlarsin.
Yüce Allah herşeye sahipken kibirli olmazken senin bu kibrin neyedir. Alimsen hoca isen ermiş isen her defasında bu kibirle havalanman niye? Bilmez misin 70 yil araliksiz ibadet eden alimi 10 dakikada yoldan cikaran seytan varken sana bulaşa bileceğini unutursun.
Ne kadar alim olursan ol Allah seni cinlerle imtahana sokamaz mı? Allah ol dese olmayacak şey varm? Yok. İbadetin hakkında asla yorum yapmam ama konuşman hakkındaki yorumum ise çoook fazla kibirli ve havalı konuşuyorsun. Kırıcısın hadim daveti diyosun yaptın mı yok yapmak isteyen meraklı çok mu cok sen neden o meraklilari aydinlatmazken kiracak kelimeler kullanmaktasın.
Hatirlarmisin seslenin gelirim diyordun zorda olana giderim diyordun neden o kadar yardim istendiginde sesin cikmadi sana soruldugunda ise islerim var diyip gecindirdin iyi biri ola bilirsin bu kibrinle 1-2 adim atar 3. De takla atarsin. Allah en doğrusunu bilir.
Eğer fikrimde doğruysam Allah seni düzeltsin eğer yanlışsam Allah bana müslüman kardeşlerime daha sevecen davranmayi nasip etsin
Sen o kadar merakli kardeşine şebek dersen. Eğer onlar şebek değilse sensin şebek demektir farkindasin umarim burda olan kimse şebek degildir ve bilgilenmek icin burdadir
|