20.09.19, 13:40
|
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 122 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
El Yiğit Nickli Üyeden Alıntı
Kişisel gelişim kitapları ve makaleler okuyabilir kendini geliştirebilirsin...
Zeki olunmaz doğulur ama Rab 'Kün' der ve olur.
Zeka herkes de vardır. Öncelikle mantık'dan kurtul. Mantık üzre hareket etme eğer keşf istiyor isen.
Eğer keşf de ve sırlar da mantık arar isen, mantığın çöker divane olursun.
Keşf adı altın da, bahsi geçen zikr vs okuma. Hiç biri zikir değil süfli ve tehlikeli cin isimleridir. Sonu 'Sin, Şın' ile biten ve gırtlaktan telafüz edilen isimler den uzak dur.
Keşf birden elde edilmez, forum da Mülk 14 uygulaması var uygula gerisi gelir...
---------- Post added 19.09.19 at 22:50 ----------
Ayriyetten Esmaül Hüsna okuyacaksan birden(1) fazla esma okuma hiç birşey elde edemezsin. Uyku düzenin bozulur, hasta olur, bitkin ve yorgun düşer, rahatsız edilirsin vb şeyler başına gelir.
En büyük alimler bile 1 esma ile yetiniyor sen düşün...
|
Yazınızın sonradan ilave edilmiş ikinci kısmına katılmıyorum kardeş. İrfan ehlinin dilinden bu yönde bir kelime kullanıldığına rastlamadım yıllardır yaptığım araşdırmalara rağmen. Fakat yazdığınızı inkar etmeyide doğru bulmuyorum. İnsanın cismi zayıf ve hasta olursa ve kendi ruh haliyle uygun olmayan esmaları konbine ederse o zaman sizin yazdığınız olur. yalnız başına bir esmanı zikr etmeside ona negativ etki ede bilir. Sebep araştırılmadan net olarak iki esemanın bu etkini sağladığını demek aceleci davranmaktır.
Saygılarımla