Alıntı:
Estergonnn Nickli Üyeden Alıntı
Ya Vedud diye günde 6 bin kere okuyorum koruma yapmadan henüz bir değişiklik yok allahi çok sevme de yok Esma çalışmıyor diyesim geliyor çünkü ben ya vedudul iblisul cami zikrini yaptın herkesin gözü bana güzel görünüyordu o kadar güzel görüyordum ki gözlerini aşık olmamak elde değil hatta Allah'tan bile daha çok seviyordum ama ya Vedud sadece tek ya Vedud diye zikredince hiç böyle celp olmuyor neden şerli yapınca celp oluyor rahmani yapınca olmuyor niye böyle ?
|
İblisin gözünü boyaması mı hoşuna giden Allah rızasını, sevgisini unutturan. İblisin şahitliğinde yaptığında celp mi olmuştu ki rahmani olanı sorguluyorsun? Allah en doğrusunu bilir benim ki sadece düşünceye mantık yüklemek belki Rabbim nasip etmiyor bu sevgiyi sana. Belki de dil söylüyor kalp tasdiklemiyor Rabbimin yüce sıfatını zikredip yalvardığını andığını sanıyorsun. Coşku, feyzi doğurur feyz de aşkı. Değil 6 bin 6 milyon zikir bir kez aşkla söylenenin yerine geçer mi hiç. Aşkla çekilen zikir kişiyi Allah'ın izniyle makamlara hallere ulaştırır. Rabbim hidayet versin, dilindeki, kalbindeki zikir güneşten kavrulan toprağa düşen yağmur tanesi olsun... Olsun ki tadına varasın yoksa vücudunu saracak tadı, ağzına sürülen dünyalık tada değişirsin Allah muhafaza.